reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

Ps. Jak coś to ja nie mam testów i nie kupię przed piątkiem. Więc ta moja piątkowa beta to będzie pewnie w sobotę. Bo ostatnio wyniki miałam dopiero po 23, a o tej porze to ja będę smacznie spać :D

A nie nie liczcie na nic ciekawego. Niby sobie wmawiam, że coś tam mnie cycki bolą, że wzdęcia, że bóle pleców :p ale to nie ten etap na objawy
A ja mam cały policzek w pryszczach 😩

reklama
W niektórych protokołach stymulacji stosuje się podwójny trigger. Może to coś w tym stylu miało być.
Być może, nie wiem. Biorę co dają. W kolejnych cyklu mam Mensinorm zamiast Rekovelle. Wiesz może czy można dzielić te strzykawki normalnie? Tzn rozrobić jednego dnia z rozpuszczalnikiem, wstrzyknąć pół i następnego nowa igła i druga część już rozrobiona? Bo zrozumiałam, że mam brać po pół strzykawki ale na Innych zastrzykach jest żeby wstrzyknąć odrazu po rozrobieniu, tego jeszcze nie wykupiłam więc nie wiem jak wygląda i nie mam ulotki. 😅

reklama
Do góry