reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

Zastanawiam się czy dziś to będzie peak 🤷‍♀️, bo w sumie blondynka zrobiła z rana po 30 minutach od wypicia 2 kubków wody 😂🤷‍♀️, a potem zapomniała i sprawdzała późno 😂🤷‍♀️. Na razie nie wróciłam do domu, więc nie sprawdzę, ale chyba muszę powtórzyć, ale jestem ciekawa na ile testy pokryją się z temp. i czy w poniedziałek będzie sens iść na usg 🤷‍♀️😂.
IMG_20221214_134230.jpg

reklama
Zastanawiam się czy dziś to będzie peak 🤷‍♀️, bo w sumie blondynka zrobiła z rana po 30 minutach od wypicia 2 kubków wody 😂🤷‍♀️, a potem zapomniała i sprawdzała późno 😂🤷‍♀️. Na razie nie wróciłam do domu, więc nie sprawdzę, ale chyba muszę powtórzyć, ale jestem ciekawa na ile testy pokryją się z temp. i czy w poniedziałek będzie sens iść na usg 🤷‍♀️😂. Zobacz załącznik 1474764
a jak temp Ci poszła dzisiaj, w górę czy w dół?

Zastanawiam się czy dziś to będzie peak 🤷‍♀️, bo w sumie blondynka zrobiła z rana po 30 minutach od wypicia 2 kubków wody 😂🤷‍♀️, a potem zapomniała i sprawdzała późno 😂🤷‍♀️. Na razie nie wróciłam do domu, więc nie sprawdzę, ale chyba muszę powtórzyć, ale jestem ciekawa na ile testy pokryją się z temp. i czy w poniedziałek będzie sens iść na usg 🤷‍♀️😂. Zobacz załącznik 1474764

Przecież to już jest pik

reklama
Być może, nie wiem. Biorę co dają. W kolejnych cyklu mam Mensinorm zamiast Rekovelle. Wiesz może czy można dzielić te strzykawki normalnie? Tzn rozrobić jednego dnia z rozpuszczalnikiem, wstrzyknąć pół i następnego nowa igła i druga część już rozrobiona? Bo zrozumiałam, że mam brać po pół strzykawki ale na Innych zastrzykach jest żeby wstrzyknąć odrazu po rozrobieniu, tego jeszcze nie wykupiłam więc nie wiem jak wygląda i nie mam ulotki. 😅
Ja brałam Menopur i tam się rozrabiało całość i trzymało w lodówce a potem tylko codziennie nabierało wskazaną dawkę, żeby zrobić zastrzyk. Całość starczyła na 5-6 dni, potem następne opakowanie w ten sam sposób.

Do góry