Moonstone
Moderator
No właśnie dla mnie tez. Nic bym nie mówiła, gdyby tam był znak mniejszości. Ale nie ma.Powtórz jutro test bo to wygląda jakby coś się zaczynało ....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No właśnie dla mnie tez. Nic bym nie mówiła, gdyby tam był znak mniejszości. Ale nie ma.Powtórz jutro test bo to wygląda jakby coś się zaczynało ....
o tym samym pomyślałam.A weź zrób dziś test jeszcze
te testy łapią bete 2 nawet...Dziwne właśnie, bo zawsze miałam tak
Zobacz załącznik 1474747
Albo na kreskach w którymś z ubiegłych miesiącowo tym samym pomyślałam.
Czy na staraczkach 2022 nie było dziewczyny, której wyszedł cień i beta 2 z hakiem, która później wzrosła?
ale to po 22 dopieroA weź zrób dziś test jeszcze
@Sylwanka89 chybao tym samym pomyślałam.
Czy na staraczkach 2022 nie było dziewczyny, której wyszedł cień i beta 2 z hakiem, która później wzrosła?
Wg tego co uznałam za owulacje to chyba 12dpo ale wiesz jak u mnie z owulacjami, na monitoringu w tym mcu nie byłamte testy łapią bete 2 nawet...
oby rosło !
ile dpo ?
Także sorry. Ch. mnie to obchodzi - masz szczac dalej!ale to po 22 dopiero
@Sylwanka89 chyba
Wg tego co uznałam za owulacje to chyba 12dpo ale wiesz jak u mnie z owulacjami, na monitoringu w tym mcu nie byłam
No przecież zrobi po pracy
No przecież zrobi po pracy
Ja tam bym się bała Tobie odmówić
ale to po 22 dopiero
@Sylwanka89 chyba
Wg tego co uznałam za owulacje to chyba 12dpo ale wiesz jak u mnie z owulacjami, na monitoringu w tym mcu nie byłam