reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

A generalnie największy problem z wyborem auta mam z tym, czy trzydrzwiowe-małe zwinne, czy pięciodrzwiowe-bo przecież jak już urodze... 🤦‍♀️
5drzwiowe dla mnie jest pod wieloma względami lepsze, ale ja jeżdżę kombi, obecnie w ogóle zakupione mam kolejne 7 osobowe 😂😂, ale wcześniej jezdzilam mniejszym i twierdziłam, że nigdy kombi nie będę jeździć, a bardzo szybko się przestawilam i kocham duże samochody... Ps. Duży samochód = większa strefa zgniotu, więc trochę bezpieczniejsza 😁

reklama
5drzwiowe dla mnie jest pod wieloma względami lepsze, ale ja jeżdżę kombi, obecnie w ogóle zakupione mam kolejne 7 osobowe 😂😂, ale wcześniej jezdzilam mniejszym i twierdziłam, że nigdy kombi nie będę jeździć, a bardzo szybko się przestawilam i kocham duże samochody... Ps. Duży samochód = większa strefa zgniotu, więc trochę bezpieczniejsza 😁
a to wiem z tą strefa zgniotu, bardzo chciałam Fiata 500 albo mini coopera, więc już się nasluchalam o tym co się ze mną stanie w przypadku wypadku na ekspresowej :D

Jak wgl wasz dzisiejszy poranek ze śniegiem ?
U mnie skończyło się tak ze musiał po mnje mąż przyjechać i zawieźć do pracy bo stałam na poboczu i płakałam ze nie dojadę dalej 😂😂😂
Pozdrawiam w poniedziałek ❤️
Z łopatą od 6 rano działałam na podwórku - trening odśnieżanie, wczoraj wieczorem to samo, tak sypał śnieg, ze po wczorajszym wieczorze dziś rano zero efektu🤷‍♀️☃️

jakby Wam to wyłumaczyć. No wiem, ze mi nic nie zrobią, ale np mogłabym też pokazać dupe na ulicy, też pewnie mi nic nie zrobią a wybieram nie bo się wstydzę 😂😂
tylko wiesz, parkowania się uczysz poprzez duża ilość parkowania. A nie masz możliwości poćwiczenia parkowania jakoś wieczorem albo w niedzielę, jak ruch jest dużo mniejszy?

Ja mam taki plan właśnie, że jak już ogarne parkowanie na pustych parkingach, to pojeżdżę sobie po swoich trasach i będę parkować w niedzielę pod miejscami, w które będę jeździć. Np. przy przychodni, przy paznokciach, obczaję też sobie na początek jakieś miejsca w ich pobliżu, gdzie jest więcej miejsc parkingowych albo gdzie są miejsca, w których mi się najłatwiej parkuje (na ukos).

Najbardziej to mnie w ogóle przeraża wjazd na parking do galerii handlowych :D

tylko wiesz, parkowania się uczysz poprzez duża ilość parkowania. A nie masz możliwości poćwiczenia parkowania jakoś wieczorem albo w niedzielę, jak ruch jest dużo mniejszy?

Ja mam taki plan właśnie, że jak już ogarne parkowanie na pustych parkingach, to pojeżdżę sobie po swoich trasach i będę parkować w niedzielę pod miejscami, w które będę jeździć. Np. przy przychodni, przy paznokciach, obczaję też sobie na początek jakieś miejsca w ich pobliżu, gdzie jest więcej miejsc parkingowych albo gdzie są miejsca, w których mi się najłatwiej parkuje (na ukos).

Najbardziej to mnie w ogóle przeraża wjazd na parking do galerii handlowych :D
Tak chyba musze zrobić...

reklama
Do góry