reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

A generalnie największy problem z wyborem auta mam z tym, czy trzydrzwiowe-małe zwinne, czy pięciodrzwiowe-bo przecież jak już urodze... 🤦‍♀️
5drzwiowe dla mnie jest pod wieloma względami lepsze, ale ja jeżdżę kombi, obecnie w ogóle zakupione mam kolejne 7 osobowe 😂😂, ale wcześniej jezdzilam mniejszym i twierdziłam, że nigdy kombi nie będę jeździć, a bardzo szybko się przestawilam i kocham duże samochody... Ps. Duży samochód = większa strefa zgniotu, więc trochę bezpieczniejsza 😁

reklama
5drzwiowe dla mnie jest pod wieloma względami lepsze, ale ja jeżdżę kombi, obecnie w ogóle zakupione mam kolejne 7 osobowe 😂😂, ale wcześniej jezdzilam mniejszym i twierdziłam, że nigdy kombi nie będę jeździć, a bardzo szybko się przestawilam i kocham duże samochody... Ps. Duży samochód = większa strefa zgniotu, więc trochę bezpieczniejsza 😁
a to wiem z tą strefa zgniotu, bardzo chciałam Fiata 500 albo mini coopera, więc już się nasluchalam o tym co się ze mną stanie w przypadku wypadku na ekspresowej :D

Jak wgl wasz dzisiejszy poranek ze śniegiem ?
U mnie skończyło się tak ze musiał po mnje mąż przyjechać i zawieźć do pracy bo stałam na poboczu i płakałam ze nie dojadę dalej 😂😂😂
Pozdrawiam w poniedziałek ❤️
Z łopatą od 6 rano działałam na podwórku - trening odśnieżanie, wczoraj wieczorem to samo, tak sypał śnieg, ze po wczorajszym wieczorze dziś rano zero efektu🤷‍♀️☃️

jakby Wam to wyłumaczyć. No wiem, ze mi nic nie zrobią, ale np mogłabym też pokazać dupe na ulicy, też pewnie mi nic nie zrobią a wybieram nie bo się wstydzę 😂😂
tylko wiesz, parkowania się uczysz poprzez duża ilość parkowania. A nie masz możliwości poćwiczenia parkowania jakoś wieczorem albo w niedzielę, jak ruch jest dużo mniejszy?

Ja mam taki plan właśnie, że jak już ogarne parkowanie na pustych parkingach, to pojeżdżę sobie po swoich trasach i będę parkować w niedzielę pod miejscami, w które będę jeździć. Np. przy przychodni, przy paznokciach, obczaję też sobie na początek jakieś miejsca w ich pobliżu, gdzie jest więcej miejsc parkingowych albo gdzie są miejsca, w których mi się najłatwiej parkuje (na ukos).

Najbardziej to mnie w ogóle przeraża wjazd na parking do galerii handlowych :D

tylko wiesz, parkowania się uczysz poprzez duża ilość parkowania. A nie masz możliwości poćwiczenia parkowania jakoś wieczorem albo w niedzielę, jak ruch jest dużo mniejszy?

Ja mam taki plan właśnie, że jak już ogarne parkowanie na pustych parkingach, to pojeżdżę sobie po swoich trasach i będę parkować w niedzielę pod miejscami, w które będę jeździć. Np. przy przychodni, przy paznokciach, obczaję też sobie na początek jakieś miejsca w ich pobliżu, gdzie jest więcej miejsc parkingowych albo gdzie są miejsca, w których mi się najłatwiej parkuje (na ukos).

Najbardziej to mnie w ogóle przeraża wjazd na parking do galerii handlowych :D
Tak chyba musze zrobić...

reklama
Do góry