reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

reklama
no co Ci zrobią? Nic Ci nie zrobią. Najwyżej Cię otrabia jeśli będziesz im przejazd uniemożliwiać próbując parkować. Kij im w oko wtedy ;>
jakby Wam to wyłumaczyć. No wiem, ze mi nic nie zrobią, ale np mogłabym też pokazać dupe na ulicy, też pewnie mi nic nie zrobią a wybieram nie bo się wstydzę 😂😂

Ja chyba jednak wole 5-drzwiowe . Zreszta mam takie i wydaje mi się wygodniejsze w użytkowaniu
właśnie na moje potrzeby 3drzwiowe by starczyło, bo ja ani nie wożę ludzi, ani jakiś wielkich ładunków. Tyle tylko, że jeżeli się kiedyś pojawi jakieś dziecko, no to 5drzwiowe zdecydowanie lepsze. Więc choć się czuje trochę jak kretyn wybierając samochód pod dziecko, którego nie ma i nie wiadomo kiedy i czy w ogóle będzie, to szukam tego 5drzwiowego 🙈

reklama
właśnie na moje potrzeby 3drzwiowe by starczyło, bo ja ani nie wożę ludzi, ani jakiś wielkich ładunków. Tyle tylko, że jeżeli się kiedyś pojawi jakieś dziecko, no to 5drzwiowe zdecydowanie lepsze. Więc choć się czuje trochę jak kretyn wybierając samochód pod dziecko, którego nie ma i nie wiadomo kiedy i czy w ogóle będzie, to szukam tego 5drzwiowego 🙈
I 5 drzwiowe jest ładniejsze 😂😂😂, jak Ci pomoże to żeby nie było, że tylko pod dziecko haha 😂.

Do góry