reklama
Kaala
Fanka BB :)
Są różne opcje tych testów można sobie wybrać czy same owulacyjne czy razem z ciążowymi.Dziękuję kochana, zobaczę zaraz. Trzymam kciuki za dwie krechy u Ciebie
Nie dziękuje ! Mam jeszcze 4 dni do testowania
Kaala
Aj tam ! Nie ma czego się wstydzić ! Każdy się kiedyś uczył i próbował ! A jak komuś nie pasuje to niech się nie patrzy i spier…ja się wstydzę próbować, że ktoś zobaczy, że się łamie na 15 razy nieudolnie i wole nie próbować
LadyCaro
łatwo powiedzieć, trudniej zrobićAj tam ! Nie ma czego się wstydzić ! Każdy się kiedyś uczył i próbował ! A jak komuś nie pasuje to niech się nie patrzy i spier…
Kaala
Ja chyba jednak wole 5-drzwiowe . Zreszta mam takie i wydaje mi się wygodniejsze w użytkowaniuA generalnie największy problem z wyborem auta mam z tym, czy trzydrzwiowe-małe zwinne, czy pięciodrzwiowe-bo przecież jak już urodze...
Bolilol
no co Ci zrobią? Nic Ci nie zrobią. Najwyżej Cię otrabia jeśli będziesz im przejazd uniemożliwiać próbując parkować. Kij im w oko wtedy ;>łatwo powiedzieć, trudniej zrobić
LadyCaro
jakby Wam to wyłumaczyć. No wiem, ze mi nic nie zrobią, ale np mogłabym też pokazać dupe na ulicy, też pewnie mi nic nie zrobią a wybieram nie bo się wstydzęno co Ci zrobią? Nic Ci nie zrobią. Najwyżej Cię otrabia jeśli będziesz im przejazd uniemożliwiać próbując parkować. Kij im w oko wtedy ;>
Bolilol
właśnie na moje potrzeby 3drzwiowe by starczyło, bo ja ani nie wożę ludzi, ani jakiś wielkich ładunków. Tyle tylko, że jeżeli się kiedyś pojawi jakieś dziecko, no to 5drzwiowe zdecydowanie lepsze. Więc choć się czuje trochę jak kretyn wybierając samochód pod dziecko, którego nie ma i nie wiadomo kiedy i czy w ogóle będzie, to szukam tego 5drzwiowegoJa chyba jednak wole 5-drzwiowe . Zreszta mam takie i wydaje mi się wygodniejsze w użytkowaniu
Calineczka92
Wstyd, wstydem, każdy kiedyś zaczynał, nikt się alfa i omega nie urodził, więc nie przejmuj się ludźmija się wstydzę próbować, że ktoś zobaczy, że się łamie na 15 razy nieudolnie i wole nie próbować
reklama
Calineczka92
I 5 drzwiowe jest ładniejsze , jak Ci pomoże to żeby nie było, że tylko pod dziecko haha .właśnie na moje potrzeby 3drzwiowe by starczyło, bo ja ani nie wożę ludzi, ani jakiś wielkich ładunków. Tyle tylko, że jeżeli się kiedyś pojawi jakieś dziecko, no to 5drzwiowe zdecydowanie lepsze. Więc choć się czuje trochę jak kretyn wybierając samochód pod dziecko, którego nie ma i nie wiadomo kiedy i czy w ogóle będzie, to szukam tego 5drzwiowego