LadyCaro
Fanka BB :)
No o ile jeździ mi się spoko, to parkowac nie nauczę sięA to trzeba się wdrożyć .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No o ile jeździ mi się spoko, to parkowac nie nauczę sięA to trzeba się wdrożyć .
Każdy na początku miał ciężej, im więcej się jeździ tym lepsze obycie taka prawda. A jak zaśnie to zgaśnie, nie przejmuj sięi jak sobie radzisz?
Ja sobie wykupiłam 10 godzin w szkole jazdy i normalnie jeździłam eLką i w sumie dobrze mi szło. Tylko no już muszę ćwiczyć swoim autem, więc muszę je kupić i na początku z mężem chce sobie tak o jeździć wieczorami, żeby się przyzwyczaić do sprzęgła, żeby się nie bać, że mi zgaśnie przy ruszaniu i żeby się nauczyć patrzeć na znaki. Bo jestem tak skupiona na pieszych, na pierwszeństwie i na nie wjechaniu w nikogo na skrzyżowaniu, że np. nie mam zielonego pojęcia czy nie wjechałam w drogę z ograniczeniem prędkości. Albo jestem tak skupiona na pieszych, że nie zauważam czy był jakiś znak pierwszeństwa i później panika, czy jechać, czy ustępować. Więc na początku potrzebuje drugiej pary oczu zanim się przyzwyczaję znów do zwracania większej uwagi na znaki.
Ja z parkowaniem tez miałam problem , ale teraz to już na lajciku wszędzie zaparkuje i to nawet wjadę tyłem , w zatoczkę bez problemu . Trzeba czasu i cierpliwościNo o ile jeździ mi się spoko, to parkowac nie nauczę się
Nie wiem jak próbujesz parkować, ale polecam tyłem jest na pozór o wiele łatwiej niż przodem jeśli chodzi o kont skrętu .No o ile jeździ mi się spoko, to parkowac nie nauczę się
Dziękuję kochana, zobaczę zaraz. Trzymam kciuki za dwie krechy u CiebieJa temp. Właśnie nie mierze , mino endo nie mam problemów z owulką.
Co do testów to miałam ten zestaw Link do: MOMMED Test owulacyjny i test ciążowy, zawiera 20 testów wczesnej ciąży, 60 testów owulacyjnych, 80 wkładek na mocz, tabela rejestracji czasu, szybkie i dokładne wyniki : Amazon.pl: Zdrowie i gospodarstwo domowe i bardzo sobie chwale
Tez teraz czekam na okres i mam nadzieje ze nie dostane
próbuje tyłem, ale zawsze jak nie ma samochodów dookołaNie wiem jak próbujesz parkować, ale polecam tyłem jest na pozór o wiele łatwiej niż przodem jeśli chodzi o kont skrętu .
Ja tak samo robiłam na początku , później obok jednego później obok dwóch , próbowałam wjeżdżać z każdej strony żeby zobaczyć z której mi lepiej i teraz idealnie wychodzipróbuje tyłem, ale zawsze jak nie ma samochodów dookoła
ale z każdym parkowaniem masz problem czy właśnie tylko tyłem? Masz czujniki parkowania?próbuje tyłem, ale zawsze jak nie ma samochodów dookoła
Trening czyni mistrza, zobaczysz ogarniesz, nawet nie będziesz wiedzieć kiedy .próbuje tyłem, ale zawsze jak nie ma samochodów dookoła
ja się wstydzę próbować, że ktoś zobaczy, że się łamie na 15 razy nieudolnie i wole nie próbowaćJa tak samo robiłam na początku , później obok jednego później obok dwóch , próbowałam wjeżdżać z każdej strony żeby zobaczyć z której mi lepiej i teraz idealnie wychodzi