reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

Dałabyś radę, szybko człowiek nabiera wprawy,siły 😂😂. Chociaż nie powiem, bo facetom z doświadczenia ciężki to przychodziło 🤷‍♀️, dlatego w tym zawodzie więcej kobiet 🙈. Bo dziewczyny na zmianie wodę przerzucały, a facetowi dawałyśmy chipsy bo nie szło 🙈🤷‍♀️
😂😂😂😂kobiety zawsze były wielozadaniowe i bardziej twarde. Ostatnio rozmawiałam z gościem z działu technicznego bo przyszedł mi pomoc podłączy ledy do jakiejś tam listwy i mu mówię że o ile minusami to ***** skręciłam to nie wiem jak to mam podpiąć do tej listwy oświetleniowej na suficie a on do mnie że i tak podziwia że sama tobie takie rzeczy bo faceci go wołają z innych sklepów bo kabla do kontaktu nie potrafią włączyć

reklama
A generalnie największy problem z wyborem auta mam z tym, czy trzydrzwiowe-małe zwinne, czy pięciodrzwiowe-bo przecież jak już urodze... 🤦‍♀️
ehhh, ja dokładnie rok temu wymieniłam mojego wiernego, ślicznego mini coopera na suva, żeby mi się zmieścił fotelik i wózek 😔 pomijając fakt, że go z każdej strony drasnęłam🫣 zanim przywykłam do gabarytów to dalej wożę sobie w tym aucie tylko torebkę 😬 czując się przy tym troszkę jak debil😝

A generalnie największy problem z wyborem auta mam z tym, czy trzydrzwiowe-małe zwinne, czy pięciodrzwiowe-bo przecież jak już urodze... 🤦‍♀️
Ja ze swojego doświadczenia wybierałabym teraz 5 drzwiowe. Sama mam teraz 3 drzwiowego citroena i jak stanęłam koło audi mojego meza które jest w kombi 5 drzwiowe to się okazało, że mój wcale nie jest dużo mniejszy. A się robi problem właśnie żeby kogoś zgarnąć czy potem dziecko wozić.

😂😂😂😂kobiety zawsze były wielozadaniowe i bardziej twarde. Ostatnio rozmawiałam z gościem z działu technicznego bo przyszedł mi pomoc podłączy ledy do jakiejś tam listwy i mu mówię że o ile minusami to ***** skręciłam to nie wiem jak to mam podpiąć do tej listwy oświetleniowej na suficie a on do mnie że i tak podziwia że sama tobie takie rzeczy bo faceci go wołają z innych sklepów bo kabla do kontaktu nie potrafią włączyć
Żebyś wiedziała, dlatego cieszę się, że mój mąż to chodząca złota rączka 🥰❤️

Ja ze swojego doświadczenia wybierałabym teraz 5 drzwiowe. Sama mam teraz 3 drzwiowego citroena i jak stanęłam koło audi mojego meza które jest w kombi 5 drzwiowe to się okazało, że mój wcale nie jest dużo mniejszy. A się robi problem właśnie żeby kogoś zgarnąć czy potem dziecko wozić.
No taka prawda, kwestia przyzwyczajenia 😁

reklama
Do góry