reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

Dałabyś radę, szybko człowiek nabiera wprawy,siły 😂😂. Chociaż nie powiem, bo facetom z doświadczenia ciężki to przychodziło 🤷‍♀️, dlatego w tym zawodzie więcej kobiet 🙈. Bo dziewczyny na zmianie wodę przerzucały, a facetowi dawałyśmy chipsy bo nie szło 🙈🤷‍♀️
😂😂😂😂kobiety zawsze były wielozadaniowe i bardziej twarde. Ostatnio rozmawiałam z gościem z działu technicznego bo przyszedł mi pomoc podłączy ledy do jakiejś tam listwy i mu mówię że o ile minusami to ***** skręciłam to nie wiem jak to mam podpiąć do tej listwy oświetleniowej na suficie a on do mnie że i tak podziwia że sama tobie takie rzeczy bo faceci go wołają z innych sklepów bo kabla do kontaktu nie potrafią włączyć

reklama
A generalnie największy problem z wyborem auta mam z tym, czy trzydrzwiowe-małe zwinne, czy pięciodrzwiowe-bo przecież jak już urodze... 🤦‍♀️
ehhh, ja dokładnie rok temu wymieniłam mojego wiernego, ślicznego mini coopera na suva, żeby mi się zmieścił fotelik i wózek 😔 pomijając fakt, że go z każdej strony drasnęłam🫣 zanim przywykłam do gabarytów to dalej wożę sobie w tym aucie tylko torebkę 😬 czując się przy tym troszkę jak debil😝

A generalnie największy problem z wyborem auta mam z tym, czy trzydrzwiowe-małe zwinne, czy pięciodrzwiowe-bo przecież jak już urodze... 🤦‍♀️
Ja ze swojego doświadczenia wybierałabym teraz 5 drzwiowe. Sama mam teraz 3 drzwiowego citroena i jak stanęłam koło audi mojego meza które jest w kombi 5 drzwiowe to się okazało, że mój wcale nie jest dużo mniejszy. A się robi problem właśnie żeby kogoś zgarnąć czy potem dziecko wozić.

😂😂😂😂kobiety zawsze były wielozadaniowe i bardziej twarde. Ostatnio rozmawiałam z gościem z działu technicznego bo przyszedł mi pomoc podłączy ledy do jakiejś tam listwy i mu mówię że o ile minusami to ***** skręciłam to nie wiem jak to mam podpiąć do tej listwy oświetleniowej na suficie a on do mnie że i tak podziwia że sama tobie takie rzeczy bo faceci go wołają z innych sklepów bo kabla do kontaktu nie potrafią włączyć
Żebyś wiedziała, dlatego cieszę się, że mój mąż to chodząca złota rączka 🥰❤️

Ja ze swojego doświadczenia wybierałabym teraz 5 drzwiowe. Sama mam teraz 3 drzwiowego citroena i jak stanęłam koło audi mojego meza które jest w kombi 5 drzwiowe to się okazało, że mój wcale nie jest dużo mniejszy. A się robi problem właśnie żeby kogoś zgarnąć czy potem dziecko wozić.
No taka prawda, kwestia przyzwyczajenia 😁

reklama
Do góry