reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

reklama
Witajcie na grudniowym 😘
Trudno mi się z Wami rozstać. Skradłyście moje serce, wszystkie bez wyjątku. Rzadko można trafić na tak mądrą, wyrozumiałą, pomocną, wspierającą, z ogromnym poczuciem humoru społeczność.
Będzie co ma być- wiadomo ale niech będzie tak jak sobie życzycie 🥰
U mnie dopiero zaczątek stresów: jutro przyrost, potem usg, nifty, pappa, amnio. Serce w gardle, żołądek w supeł.

reklama
Na dobry początek pragnę zaznaczyć, że listopad dla kreskujących był najlepszym z czterech ostatnich miesięcy.

Sierpień z dwoma kreskami zakończyło 12,5% kreskujących.
Wrzesień przyniósł wynik 12,9%.
W październiku procent szczęśliwych kreskujących wynosił 10,3%.

Listopad natomiast z dwoma kreskami zakończyło... <fanfary> 17,9%.

W ostatnim półroczu listopadowy wynik pobił tylko lipiec, więc nie dajmy mu już długo nosić tej korony, bo wyjdzie na to, że faktycznie trzeba odpuścić i wyjechać na wakacje... Więc do roboty, niech grudzień zwycięży w tych statystykach, lipiec niech się schowa!
Podziwiam wykonaną pracę. Szacun koleżanko, naprawdę pokłony za statystyki :)
Ja mam po Soplicy :)
:o jakby stary zobaczył kieliszki po wódce w łazience to boję się o co by mnie podejrzewał hahah
jestem po stymulacji i ovi. Dzisiaj 18 dzień od zastrzyku i @ nadal nie przyszedł. Beta w sobotę negatywna.. czuje się okropnie w sumie już od ponad 2 tygodni, najpierw ból jajników a teraz doszło od kilku dni osłabienie, zapchane zatoki i temperatura.. za tydzień w piątek mam wizytę u mojej lekarki żeby sprawdzić co się stało.. pierwszy raz mi się to zdażyło żeby nie przyszedł @ po ovi
Może przez chorobę się nie może ta 2 faza cyklu zakończyć.. życzę żeby szybko się uregulowało wszystko. Dobrze, że jutro masz lekarza!
Ciężki okres w roku :) listopad i grudzień takie są :)
też nie cierpię jak wstaję ciemno i jak wychodzę z pracy ciemno...cały dzień w robocie.
Ja już chyba jestem zgorzkniała po tylu cyklach starań i mam ból dupyxD
Nic nie poradzi się na to w którym cyklu komu się uda. Ta magia nie ma enteru, żeby go wcisnąć, ale ja wierzę ze w końcu każda tutaj zobaczy te wymarzone kreski i ty też!
To ja przy Was patusiara bo używam zakrętki od żelu do golenia 🤣🤣🤣
Wychodzi na to, że ja też...najpierw zakrętce dezodorantu, a teraz odkryłam, ze w luxmedzie przy recepcji są darmowe kubeczki do moczu i się poczęstowałam :)
U mnie temperatura w dół, nie wiem czy @ doczeka 6.12 nawet. Test juz zrobilam chociaz po dzisiejszej temperaturze nie wiem po co 🤣🤪 mogę powoli na weekend odkorkowywać wino 😑🍷
u mnie cały czas 36,9. 8 dpo. Także ja chyba też do 6.12 nie dotrwał i @ będzie szybciej jak tak dalej pójdzie z wykresem...

Do góry