królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
U mnie temperatura w dół, nie wiem czy @ doczeka 6.12 nawet. Test juz zrobilam chociaz po dzisiejszej temperaturze nie wiem po co mogę powoli na weekend odkorkowywać wino
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja dzis zatestowalam. Test blady jak dupskoU mnie temperatura w dół, nie wiem czy @ doczeka 6.12 nawet. Test juz zrobilam chociaz po dzisiejszej temperaturze nie wiem po co mogę powoli na weekend odkorkowywać wino
proszę się trzymać harmonogramuJa dzis zatestowalam. Test blady jak dupsko
Musze zużyć Testeo xdproszę się trzymać harmonogramu
Blady czy biały?Ja dzis zatestowalam. Test blady jak dupsko
BialyBlady czy biały?
Podziwiam wykonaną pracę. Szacun koleżanko, naprawdę pokłony za statystykiNa dobry początek pragnę zaznaczyć, że listopad dla kreskujących był najlepszym z czterech ostatnich miesięcy.
Sierpień z dwoma kreskami zakończyło 12,5% kreskujących.
Wrzesień przyniósł wynik 12,9%.
W październiku procent szczęśliwych kreskujących wynosił 10,3%.
Listopad natomiast z dwoma kreskami zakończyło... <fanfary> 17,9%.
W ostatnim półroczu listopadowy wynik pobił tylko lipiec, więc nie dajmy mu już długo nosić tej korony, bo wyjdzie na to, że faktycznie trzeba odpuścić i wyjechać na wakacje... Więc do roboty, niech grudzień zwycięży w tych statystykach, lipiec niech się schowa!
jakby stary zobaczył kieliszki po wódce w łazience to boję się o co by mnie podejrzewał hahahJa mam po Soplicy
Może przez chorobę się nie może ta 2 faza cyklu zakończyć.. życzę żeby szybko się uregulowało wszystko. Dobrze, że jutro masz lekarza!jestem po stymulacji i ovi. Dzisiaj 18 dzień od zastrzyku i @ nadal nie przyszedł. Beta w sobotę negatywna.. czuje się okropnie w sumie już od ponad 2 tygodni, najpierw ból jajników a teraz doszło od kilku dni osłabienie, zapchane zatoki i temperatura.. za tydzień w piątek mam wizytę u mojej lekarki żeby sprawdzić co się stało.. pierwszy raz mi się to zdażyło żeby nie przyszedł @ po ovi
też nie cierpię jak wstaję ciemno i jak wychodzę z pracy ciemno...cały dzień w robocie.Ciężki okres w roku listopad i grudzień takie są
Nic nie poradzi się na to w którym cyklu komu się uda. Ta magia nie ma enteru, żeby go wcisnąć, ale ja wierzę ze w końcu każda tutaj zobaczy te wymarzone kreski i ty też!Ja już chyba jestem zgorzkniała po tylu cyklach starań i mam ból dupyxD
Wychodzi na to, że ja też...najpierw zakrętce dezodorantu, a teraz odkryłam, ze w luxmedzie przy recepcji są darmowe kubeczki do moczu i się poczęstowałamTo ja przy Was patusiara bo używam zakrętki od żelu do golenia
u mnie cały czas 36,9. 8 dpo. Także ja chyba też do 6.12 nie dotrwał i @ będzie szybciej jak tak dalej pójdzie z wykresem...U mnie temperatura w dół, nie wiem czy @ doczeka 6.12 nawet. Test juz zrobilam chociaz po dzisiejszej temperaturze nie wiem po co mogę powoli na weekend odkorkowywać wino