reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

U mnie to samo i zero objawów owulacji, o co chodzi
może Twój organizm już sam odpuścił :D
Ja już chyba jestem zgorzkniała po tylu cyklach starań i mam ból dupyxD
też jestem zgorzkniałą starą, zazdrosną babą o pozytywne testy i bety. Z jednej strony się cieszę, a z drugiej serce boli
Ja tak na staraczki 2022 wpadłam w drugim cyklu ciąża i obuchem w łeb cp. No i zagościłam na dłużej. Zaraz będzie rok. Ale w sumie znów jakby staram się dopiero 1 cykl bo wcześniej brak zgody potem strach. Tylko czytałam co u Was. To że się komuś uda prędko nie oznacza że innym zrobi koło nosa bo może się okazać że to samemu sobie zrobił koło dupy. Nigdy bym nie myślała że będę tutaj na nieco dłużej niż zakładałam na początku.
Żadna z nas nie zakładała :) ja rozumiem zarówno jedną stronę jak i drugą

reklama
Mam na NFZ, wersje sono. To z tego programu diagnostyki niepłodności o którym kilka dziwczyn juz pisalo.

Tak, czytalam rozne opinie i boje się że ja będę z tym które to boli ;)

Wnioski z czytania są jasne:

Boli.
Nie boli.
😂

Nie wiem, jak to zrobiłam, ale poszłam na badanie zupełnie nieświadoma. No i było jak było ;-)
Więc postaraj się też iść na nie z dziewiczą głową :-) Cel się liczy! I oby było łagodnie :-)

15go listopada mój pęcherzyk miał 19 mm wiec podejrzewam ze owu było 16-17 listopada.
Oooo to Ty juz pelnoprawnie mozesz sikac😇 ja 23 moze 24 owu a seks tylko 20.11 i 24.11 więc już jestem jakaś zła, że nie wiem na co liczę bo i tak nic z tego. Właściwie po wyniku jutrzejszej temperatury moze wogóle nie będę chciała.

Ja tylko przypomnę, że dla tych których kuje w serduszko patrzenie na pozytywne testy osób w 1 czy 3 cyklu (co często rozumiem i mam dokładnie tak samk) jest wątek staraczek. Myślę, że tam poczujecie się bezpiecznie bo po to to rozdzielilysmy

Na dobry początek pragnę zaznaczyć, że listopad dla kreskujących był najlepszym z czterech ostatnich miesięcy.

Sierpień z dwoma kreskami zakończyło 12,5% kreskujących.
Wrzesień przyniósł wynik 12,9%.
W październiku procent szczęśliwych kreskujących wynosił 10,3%.

Listopad natomiast z dwoma kreskami zakończyło... <fanfary> 17,9%.

W ostatnim półroczu listopadowy wynik pobił tylko lipiec, więc nie dajmy mu już długo nosić tej korony, bo wyjdzie na to, że faktycznie trzeba odpuścić i wyjechać na wakacje... Więc do roboty, niech grudzień zwycięży w tych statystykach, lipiec niech się schowa!
Widzę że zrobiłaś podsumowanie 😝

reklama
Do góry