Jessylox
Fanka BB :)
U mnie to samo i zero objawów owulacji, o co chodzimi w sumie tez nic nie jest, owulaki blade jak dupsko to chociaż kot korzysta na tym, ze je robie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie to samo i zero objawów owulacji, o co chodzimi w sumie tez nic nie jest, owulaki blade jak dupsko to chociaż kot korzysta na tym, ze je robie
Ja już chyba jestem zgorzkniała po tylu cyklach starań i mam ból dupyxDTo samo chciałam napisać
Rozumiem kochana, mam nadzieję, że się wyklaruje szybko. Nie jestem w stanie nic mądrego niestety napisać , bo jestem zielona w temacie. Jedynie mogę trzymać kciuki za Ciebiejestem po stymulacji i ovi. Dzisiaj 18 dzień od zastrzyku i @ nadal nie przyszedł. Beta w sobotę negatywna.. czuje się okropnie w sumie już od ponad 2 tygodni, najpierw ból jajników a teraz doszło od kilku dni osłabienie, zapchane zatoki i temperatura.. za tydzień w piątek mam wizytę u mojej lekarki żeby sprawdzić co się stało.. pierwszy raz mi się to zdażyło żeby nie przyszedł @ po ovi
Jak długo się staracie?Ja już chyba jestem zgorzkniała po tylu cyklach starań i mam ból dupyxD
Ja identycznie kiedy mialaś owu?Mam dylemat na kiedy się wpisać bo testuje już od jutra.. a zostało mi 5 testów wiec będzie jutro, pojutrze, popojutrze… aż się testy nie skończą
Ja tak na staraczki 2022 wpadłam w drugim cyklu ciąża i obuchem w łeb cp. No i zagościłam na dłużej. Zaraz będzie rok. Ale w sumie znów jakby staram się dopiero 1 cykl bo wcześniej brak zgody potem strach. Tylko czytałam co u Was. To że się komuś uda prędko nie oznacza że innym zrobi koło nosa bo może się okazać że to samemu sobie zrobił koło dupy. Nigdy bym nie myślała że będę tutaj na nieco dłużej niż zakładałam na początku.wiesz, każda z nas kiedyś zaczynała i dziewczyny na każdym etapie potrzebują wpsarcia.
A to, że np mnie osobiście boli jak widzę pozytywne testy po 2 miesiącach starań, to inna sprawa
ale to nie powód, żeby kogoś wykluczać
15go listopada mój pęcherzyk miał 19 mm wiec podejrzewam ze owu było 16-17 listopada.Ja identycznie kiedy mialaś owu?
Ja do wielkiego kieliszka od wódkiCo Wy wiecie o naczyniu na siuśki.
Ja sikam do whiskaczówki Jim Beam lub so słoika po Nutelli.
To ja przy Was patusiara bo używam zakrętki od żelu do goleniau mnie kieliszek z wyborowej już uruchomiony na owulaki