Bolilol
Fanka BB :)
co dokładnie się popsuło?Chciałabym się zapisać, ale u mnie wszystko się popsuło wszystko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
co dokładnie się popsuło?Chciałabym się zapisać, ale u mnie wszystko się popsuło wszystko
Ja mam po Soplicyu mnie kieliszek z wyborowej już uruchomiony na owulaki
jestem po stymulacji i ovi. Dzisiaj 18 dzień od zastrzyku i @ nadal nie przyszedł. Beta w sobotę negatywna.. czuje się okropnie w sumie już od ponad 2 tygodni, najpierw ból jajników a teraz doszło od kilku dni osłabienie, zapchane zatoki i temperatura.. za tydzień w piątek mam wizytę u mojej lekarki żeby sprawdzić co się stało.. pierwszy raz mi się to zdażyło żeby nie przyszedł @ po oviCzemu pauzujący?
Ani pół nie miałam nigdynu nu nu! fałszywe kreski!
kochana przytulam Cię mocno.Chciałabym się zapisać, ale u mnie wszystko się popsuło wszystko
No koleś się żalił, że w różnych miejscach domu czy mieszkania był porolowany papier toaletowy i posądzał o to laskę.Nie oglądałam, ale kojarze pary. Co tam odwalili?
Jak ktoś się zapisuje na testowanie w drugim cyklu starań, wiedząc, że tutaj się ludzie starają, testują latami, to ja tego nie rozumiem, ale Okale ten wątek to nie jest wątek staraczek, a wątek sikających w danym miesiącu na testy
Biorę leki i suple w kratkę, dużo pracuje bo taką mam pracę i tak muszę, nie ma siły na zbliżenia, a do tego dochodzą też ciągłe kłótnie Ja mam nieregularne cykle to powinnam działać co dwa dni, a tutaj czarna dupaco dokładnie się popsuło?
wiesz, każda z nas kiedyś zaczynała i dziewczyny na każdym etapie potrzebują wpsarcia.Jak ktoś się zapisuje na testowanie w drugim cyklu starań, wiedząc, że tutaj się ludzie starają, testują latami, to ja tego nie rozumiem, ale Ok
wiesz, nie ma nic o tym na pierwszej stronie.Jak ktoś się zapisuje na testowanie w drugim cyklu starań, wiedząc, że tutaj się ludzie starają, testują latami, to ja tego nie rozumiem, ale Ok