Hope99
Fanka BB :)
Ja uwielbiam ziemniaki i mam faceta rolnika.Haha ziemniaki to żyćko, mój świętej pamięci tata mówił, że Ty tak uwielbiasz te ziemniaki, że rolnika będziesz musiała sobie poszukać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja uwielbiam ziemniaki i mam faceta rolnika.Haha ziemniaki to żyćko, mój świętej pamięci tata mówił, że Ty tak uwielbiasz te ziemniaki, że rolnika będziesz musiała sobie poszukać
Chciałam żeby moje dziecko zbierało te figurki, ale teraz jakość tych zabawek jest tak słaba, że szkoda hajsu. To nie są już ręcznie malowane figurki, tylko plastikowy szajsA ja nawet nie wiem bo nie kupuję. Jako dzieci je zbieraliśmy z bratem .
i mam wrażenie że czekolada jest dużo słodsza niż kiedyśproszę bardzo <Twoja ulubiona czekolada>, a w gratisie jeszcze jajko Kinder niespodzianka.
Btw strasznie kijowe te zabawki w jajkach niespodziankach obecnie
Wiedziałaś co robisz . U mnie w sumie wygrała przy mężu pasja do motoryzacji bardziejJa uwielbiam ziemniaki i mam faceta rolnika.
A jak zdefiniować niedobór w kontekście starań? Bo zapewne nie normą laboratoryjną...?No ale osobom, które morfologię, a w szczególności hemoglobinę, czy hematokryt mają na odpowiednim poziomie, dodatkowa suplementacja żelaza jest niepotrzebna.
Wręcz niewskazana.
Nie dotyczy to osób, które mają niedobór ferrytyny.
Oczywiście, że normą laboratoryjną.A jak zdefiniować niedobór w kontekście starań? Bo zapewne nie normą laboratoryjną...?
Tak... mam 24 przy normie 13-150.Oczywiście, że normą laboratoryjną.
Akurat moja dobra koleżanka ma przepisane żelazo od lekarza.
Ferrytynę ma za niską, przy wyniku podane normy.
kurcze a jeśli ferrytyna dosłownie po środku wartości ref a hematokryt już ponad (lekko) to znaczy że jednak przesada z żelazem?Oczywiście, że normą laboratoryjną.
Akurat moja dobra koleżanka ma przepisane żelazo od lekarza.
Ferrytynę ma za niską, przy wyniku podane normy.