reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

reklama
U mnie kiedyś też. Ale mam teraz spoko leki i nie ma już nieprzespanych nocy 😝

Ale trzonig wcześniej był. Ostatnio owu miałam właśnie 24dc to zobaczymy. Dziecko znowu będę miała spod znaku panny wiec pewnie mnie wywiozą ale cóż. Widać już tak musi być 🤣
Ale straszysz ta Panna...
Ja sobie sprawdzałam ostatnio jaki hym miala termin porodu i wychodzi mi na 1 dzien zodiakalnej Panny;) Nie powiem, wolalabym Lwa jak już mialby byc sierpien 😅

jak kiedyś pytałam tutaj to podwyższony może być jak właśnie bierze się ten zwykły a nie ten metylowany, bo ze ten zwykły wtedy nie się nie wchłania dobrze (jeśli prawidłowo zrozumiałam) i mówię może całkowicie kupię taki metylowany No ale ziomek mówił żeby zmniejszyć dawkę po prostu z 0,8 na 0,4 wiec tego co mam chyba tak zrobię i powtórzę badanie. Bo może jeśli to mieszkanka to być może po prostu za duża dawka była
Chyba sobie powtórzę badanie...
Bo w sumie jak zaczęłam się zagłębiać to ten wysoki poziom wyszedł mi właściwie też po przyjmowaniu metylowanego w różnych suplach, ewentualnie kombinowanego...
Gdy zadałam pytanie położnej, jej odpowiedź była jasna: "Suplementuje pani, to ma go pani dużo" :-D

Chyba sobie powtórzę badanie...
Bo w sumie jak zaczęłam się zagłębiać to ten wysoki poziom wyszedł mi właściwie też po przyjmowaniu metylowanego w różnych suplach, ewentualnie kombinowanego...
Gdy zadałam pytanie położnej, jej odpowiedź była jasna: "Suplementuje pani, to ma go pani dużo" :-D
mi też ostatnio wyszedł za wysoki kwas foliowy, teraz na miesiąc odstawiłam a od kolejnego cyklu tylko metyle

reklama
Do góry