reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

reklama
U mnie kiedyś też. Ale mam teraz spoko leki i nie ma już nieprzespanych nocy 😝

Ale trzonig wcześniej był. Ostatnio owu miałam właśnie 24dc to zobaczymy. Dziecko znowu będę miała spod znaku panny wiec pewnie mnie wywiozą ale cóż. Widać już tak musi być 🤣
Ale straszysz ta Panna...
Ja sobie sprawdzałam ostatnio jaki hym miala termin porodu i wychodzi mi na 1 dzien zodiakalnej Panny;) Nie powiem, wolalabym Lwa jak już mialby byc sierpien 😅

jak kiedyś pytałam tutaj to podwyższony może być jak właśnie bierze się ten zwykły a nie ten metylowany, bo ze ten zwykły wtedy nie się nie wchłania dobrze (jeśli prawidłowo zrozumiałam) i mówię może całkowicie kupię taki metylowany No ale ziomek mówił żeby zmniejszyć dawkę po prostu z 0,8 na 0,4 wiec tego co mam chyba tak zrobię i powtórzę badanie. Bo może jeśli to mieszkanka to być może po prostu za duża dawka była
Chyba sobie powtórzę badanie...
Bo w sumie jak zaczęłam się zagłębiać to ten wysoki poziom wyszedł mi właściwie też po przyjmowaniu metylowanego w różnych suplach, ewentualnie kombinowanego...
Gdy zadałam pytanie położnej, jej odpowiedź była jasna: "Suplementuje pani, to ma go pani dużo" :-D

Chyba sobie powtórzę badanie...
Bo w sumie jak zaczęłam się zagłębiać to ten wysoki poziom wyszedł mi właściwie też po przyjmowaniu metylowanego w różnych suplach, ewentualnie kombinowanego...
Gdy zadałam pytanie położnej, jej odpowiedź była jasna: "Suplementuje pani, to ma go pani dużo" :-D
mi też ostatnio wyszedł za wysoki kwas foliowy, teraz na miesiąc odstawiłam a od kolejnego cyklu tylko metyle

reklama
Do góry