reklama
co dajecie jesc dzieciaczkom, jak wyglada wasz dzien zywieniowy??
moja tylko cycka by chciala... obiad jeszcze zje, ale czasem zje tylko pol i wola cycka po ktorym zaraz zasypia na 15 min
Larvuniu, nie ma co porównywać, bo np. u nas już cycka nie ma, więc zupełnie inaczej wygląda nasz "dzień żywieniowy". A i u "cycowych" dzieci przeróżnie to wygląda, w zależności od tego, ile bobo wyciąga z cycka. Jeżeli sądzisz, że Misiulka za mało je, pogadaj z lekarzem. Jednak jeśli mieści się w granicach normy [centyle] i przybiera na wadze, uważam że nie ma co się denerwować niepotrzebnie, tylko pozwolić małej na to, co lubi :-)
zolza no troche sie martwie, bo Fruciu w jej wieku juz wszystko jadl naszego... pochlanial chlebek, parowki, obiadki, owoce, chrupki, ciasteczka ,mleczko bylo tylko rano i wieczorem... choc nie mial zebow (w 9 mies dopiero) to wpitalal az mu sie uszy trzesly....
a ta tylko cycek i cycek... uwazam za sukces jak zje obiad ;-)
a jeszcze nie tak dawno jabko uwielbiala....
a ta tylko cycek i cycek... uwazam za sukces jak zje obiad ;-)
a jeszcze nie tak dawno jabko uwielbiala....
Wiesz, jak dla mnie parówka i chlebek w takim wieku to... No ale każda z nas sama wybiera, co najlepsze dla jej dziecka. Nie mniej jednak pamiętaj, że każde dziecko jest inne, nawet te z jednej matki są różne ;-) A jak coś to pogadaj z lekarzem, żeby mieć spokój ducha :-)
zolzik niby mloda dobrze przybiera, ma pultynki tu i tam....
ale na minimum w cantylach
no i fakt mam calkiem rozne dzieci...
Fruciu byl obserwator w jej wieku a ta w miejscu fika jakby na koniu jechala...
Fruciu je wszystko bez problemow, Michasia wrecz przeciwnie ;-)
ale na minimum w cantylach
no i fakt mam calkiem rozne dzieci...
Fruciu byl obserwator w jej wieku a ta w miejscu fika jakby na koniu jechala...
Fruciu je wszystko bez problemow, Michasia wrecz przeciwnie ;-)
ja parówek bym nie dawała tych zwyjłych a tw z gerbera sądopiero po roczku niestety... ale chlebek młody zjada zwłaszcza taki świezy z piekanri ... dzisiaj musiałam mu oddac wszystkie skórki z kanapki ;-) oczywiscie pilnowany ciagle i na oku... daje chlebek bo nie daje nic glutenowego to niech chociaz to ma
reklama