reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

MENU naszych pociech - od mleka do "kotleta"

reklama
zrobiłam Marysi przed chwilą kaszkę owsianą Holle i dodałam owoce. Pyszna jest! Muszę więcej tych kaszek kupić.

Setana u nas po 19zł są te kaszki! Strasznie drogo! Ja też robię gęstsze kaszki niż na opakowaniu. Tak jak ty - jemy łyżeczką.

Aestima kaszki Holle są bez cukru, przymajniej te które ja oglądałam. Też bardzo je polecam. Z pełnego przemiału i bez gotowania.

Aestima dokładnie jak pisze Trasia są też bezglutenowe. Ta jaglana jest naprawdę super. Żadna z tych które mam nie jest słodka. Pewnie te mleczne z owocami są słodsze.

Trasia to ździerstwo. W Rybniku u rodziców kupowałam tą kaszkę za 14 coś,a u siebie wszystkie mam za 13,20 zł. Kurcze może lepiej by Ci było zrobić wiekszy zakup przez neta? Wyjdzie taniej? No i oczywiście jak coś to ja tez mogę kupić i Ci wysłać. Tylko że to opłaca się przy większej ilości kaszek..;-)

reklama
Setana na pewno przy większej ilości się opłaca zamówić ale wtedy muszę wyłożyć naraz prawie 100zł a tyle zwykle nie mam:zawstydzona/y: Może w przyszłym miesiącu...

Do góry