reklama
Aestima
Fanka BB :)
Aestima
Fanka BB :)
traschka
Mama Marysi
zrobiłam Marysi przed chwilą kaszkę owsianą Holle i dodałam owoce. Pyszna jest! Muszę więcej tych kaszek kupić.
Setana u nas po 19zł są te kaszki! Strasznie drogo! Ja też robię gęstsze kaszki niż na opakowaniu. Tak jak ty - jemy łyżeczką.
Aestima kaszki Holle są bez cukru, przymajniej te które ja oglądałam. Też bardzo je polecam. Z pełnego przemiału i bez gotowania.
Setana u nas po 19zł są te kaszki! Strasznie drogo! Ja też robię gęstsze kaszki niż na opakowaniu. Tak jak ty - jemy łyżeczką.
Aestima kaszki Holle są bez cukru, przymajniej te które ja oglądałam. Też bardzo je polecam. Z pełnego przemiału i bez gotowania.
traschka
Mama Marysi
Aestima ale ja daję niewiele tej kaszki do owoców. Jakieś półtorej łyżki wychodzi. Zresztą są też inne dobre bezglutenowe.
Aestima dokładnie jak pisze Trasia są też bezglutenowe. Ta jaglana jest naprawdę super. Żadna z tych które mam nie jest słodka. Pewnie te mleczne z owocami są słodsze.
Trasia to ździerstwo. W Rybniku u rodziców kupowałam tą kaszkę za 14 coś,a u siebie wszystkie mam za 13,20 zł. Kurcze może lepiej by Ci było zrobić wiekszy zakup przez neta? Wyjdzie taniej? No i oczywiście jak coś to ja tez mogę kupić i Ci wysłać. Tylko że to opłaca się przy większej ilości kaszek..;-)
Trasia to ździerstwo. W Rybniku u rodziców kupowałam tą kaszkę za 14 coś,a u siebie wszystkie mam za 13,20 zł. Kurcze może lepiej by Ci było zrobić wiekszy zakup przez neta? Wyjdzie taniej? No i oczywiście jak coś to ja tez mogę kupić i Ci wysłać. Tylko że to opłaca się przy większej ilości kaszek..;-)
reklama
traschka
Mama Marysi
Setana na pewno przy większej ilości się opłaca zamówić ale wtedy muszę wyłożyć naraz prawie 100zł a tyle zwykle nie mam Może w przyszłym miesiącu...