reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MENU naszych pociech - od mleka do "kotleta"

reklama
Ja też gotuje w wodzie bo niby jak inaczej:sorry2::-D i tez dodaje oliwy z oliwek, łyżeczkę no i pół łyżeczki kaszy mannej.

Beja, no na parze. pytanie było odnośnie tego czy do ugotowanej na parze marchewki i zmiksowanej potem dolać trochę wody. Albo coś źle zrozumiałam?:-)

Dziewczyny chwalę się: moja mała wytrzymuje bez cyca od 7 do 15! :-)
dla mnie to sukces, bo tak się bałam jak to będzie jak wrócę do pracy więc w tych godzinach moja mała je:
- kaszkę (ok. 100ml łyżeczką)
- owocki (prawie cały słoiczek)
- obiadek (prawie cały słoiczek) plus pićku (herbatka, sok lub woda)
'batalia z butelką' przegrana, Emilka gardzi butlą hihi uczę ją z kubka kapka tt a resztę podaję łyżeczką bądź prosto ze szklanki:-)

Aestima jeżeli tak to ok. Gdzie na któryms forum ekspert żywienia się wypowiadał że powinno się dodać wody do warzyw.

kurde bedzie 2 tyg jak moja nie je nic procz cyca.. ja sie zalamie zaraz... kategorycznie odmawia i koniec.
Ospa u nas idzie powoli w zapomnienie strupki odpadaja... juz 1 tydzien i 3 dni od pirwszych krostek.. i co ona dalej odmawia obiadkow :dry:
ratunku!

tjaaa, tylko ona zachowuje sie juz jak zdrowa, pogodna, wesola, bawi sie, gaworzy .... ale nic procz cyca niechce jesc :-(

reklama
Do góry