reklama
Aestima
Fanka BB :)
Zapomniałam Wam napisać, że odstawiłam gluten. Coraz więcej suchych plamek... Prawdę mówiąc nie wiem co dalej z tym glutenem, muszę zadzwonić do pediatry...
Ironia, Miesio nie ma ząbka, ale daję mu już mało prze,mielone zupki i radzi sobie, więc z blw też da radę. Dziąsełka starczą. Tylko najpierw muszę kupić talerz)
Ironia, Miesio nie ma ząbka, ale daję mu już mało prze,mielone zupki i radzi sobie, więc z blw też da radę. Dziąsełka starczą. Tylko najpierw muszę kupić talerz)
aneczka1526
Madzioolka, moja dziś przeszła samą siebie, prawie spać nie chciała i w sumie nie wiązałam tego z glutenem ale może faktycznie, ja jej podaję kaszę na noc, żeby bardziej najedzona była, ale może to błąd???? Sama nie wiem, innych oznak nie ma, tylko jakaś rozdrażniona, a może to zęby???? Strasznie wszystko gryzie... (a już najbardziej moje cycki - jakaś taka złość w niej - ale może po prostu nie wie co jej się tam dzieje i dlatego taka złośnica się z niej zrobiła)
Trasia, Aestima, Ironia a te BLW to chodzi o to żeby dziecko samo rączką jadło???? Dobrze kojarzę??
Trasia, Aestima, Ironia a te BLW to chodzi o to żeby dziecko samo rączką jadło???? Dobrze kojarzę??
Madzioolka, Aneczka - Szymka po glutenie bolał brzuszek, za każdym razem po podaniu glutenu budził się w nocy z płaczem
Aestima - skonsultuj z lekarzem koniecznie!
My póki co mamy zakaz podawania glutenu, dzisiaj idę do alergologa znowu, zobaczymy co dalej i czy się płucka poprawiły po tych inhalacjach... skóra poprawiła się bardzo, myślę, że to po Zyrtecu.
Aestima - skonsultuj z lekarzem koniecznie!
My póki co mamy zakaz podawania glutenu, dzisiaj idę do alergologa znowu, zobaczymy co dalej i czy się płucka poprawiły po tych inhalacjach... skóra poprawiła się bardzo, myślę, że to po Zyrtecu.
Silva &&&&&& za wizytę, będzie dobrze
Mojej Mai za to zniknęły krostki z polików a pojawiły się między brwiami na czole, takie same jak tamte, czyli w kol. skóry i drobniutkie, już nie wiem co to...
Dziewczyny, czekam na relację z blw!!! mokże i my się skusimy? Zeberka też miała zaczynać jak dobrze kojarzę
Mojej Mai za to zniknęły krostki z polików a pojawiły się między brwiami na czole, takie same jak tamte, czyli w kol. skóry i drobniutkie, już nie wiem co to...
Dziewczyny, czekam na relację z blw!!! mokże i my się skusimy? Zeberka też miała zaczynać jak dobrze kojarzę
traschka
Mama Marysi
Ironia talerz nie musi być spacjalny No ale na czymś te warzywa musza leżeć... Jeśli chodzi o zadłąwienie to dziecko musi siedzieć z prostymi pleckami, wtedy się nie zadławi, albo sam sobie poradzi z zadłąwieniem. Dlatego chyba najlepiej karmić w krzesełku do karmienia, ale ustawionym na prosto, nie półleżąco.
Aestima
Ironia, super, że z glutenem oki, ale bądź czujna, bo nietolerancja na gluten najczęściej ujawnia się 2-3 m-ce po wprowadzeniu. I to nie wysypką czy marudzeniem a nie przybieraniem na wadze itp...
Talerz nie musi być specjalny, ale ja nie mam żadnego a chcę jakiś fajny ( może M. namówi teściową żeby pod choinkę kupiła zamiast setnej zabawki czy ubrania)
Chyba zdecyduję się na ten
Boon Groovy - zestaw łączonych miseczek aMOMa.pl
Te jeszcze mam upatrzone:
Zoo Melamine Zoo Tabletop Set
ZESTAW OBIADOWY 5 el. MISECZKA TALERZ ŁYŻKA KUBEK (1911960113) - Aukcje internetowe Allegro
THERMOBABY - Zestaw Obiadowy 3-Częściowy (1956046518) - Aukcje internetowe Allegro
KOMPLET NACZYŃ dla chłopca melamina niebieski (1959701329) - Aukcje internetowe Allegro
PORCELANOWY KOMPLECIK DO JEDZENIA Z BAJKA_O KROLIK (1958779164) - Aukcje internetowe Allegro - ten to nie dla niemowlaka, bo porcelanowy, ale uwielbiam tego królika!!!!!!!
Talerz nie musi być specjalny, ale ja nie mam żadnego a chcę jakiś fajny ( może M. namówi teściową żeby pod choinkę kupiła zamiast setnej zabawki czy ubrania)
Chyba zdecyduję się na ten
Boon Groovy - zestaw łączonych miseczek aMOMa.pl
Te jeszcze mam upatrzone:
Zoo Melamine Zoo Tabletop Set
ZESTAW OBIADOWY 5 el. MISECZKA TALERZ ŁYŻKA KUBEK (1911960113) - Aukcje internetowe Allegro
THERMOBABY - Zestaw Obiadowy 3-Częściowy (1956046518) - Aukcje internetowe Allegro
KOMPLET NACZYŃ dla chłopca melamina niebieski (1959701329) - Aukcje internetowe Allegro
PORCELANOWY KOMPLECIK DO JEDZENIA Z BAJKA_O KROLIK (1958779164) - Aukcje internetowe Allegro - ten to nie dla niemowlaka, bo porcelanowy, ale uwielbiam tego królika!!!!!!!
Dziewczyny mam pytanie odnośnie glutenu. Od ok tygodnia podaję Natalii, ale nie jak Wy te 3g tylko jak mówił mi pediatra. Pierwsze 5 dni na czubku łyżeczki i co 5 dni o taką samą ilość zwiększać dawkę aż dojdziemy do tych 3 g. Mam wrażenie, że od kiedy podaję ten gluten to mamy kiepskie kupki (daję kaszkę pełnoziarnistą) i wydaje mi się, że w kupie są właśnie jakby niestrawione te ciemniejsze drobinki kaszki, a do tego kilka pasemek ciemnego śluzu (nie jest ich zbyt wiele ale są). Mam odstawić ten gluten czy to normalna reakcja przy wprowadzaniu nowości? Pytam bo Natalia stale tylko na piersi jest. Jestem od paru dni u rodziców i jem tu też trochę nowych rzeczy i może to też ma wpływ na jej kupale. Poradźcie coś proszę, bo jestem zdezorientowana z tym glutenem. Objawów skórnych raczej nie mamy.
reklama
traschka
Mama Marysi
Setana u mnie podobnie i też nie wiem co z tym zrobić. Tyle, że u nas tych ciemnych pasm jest sporo, kupka wygląda jakby była wielokolorowa. Dziś po południu będę u alergologa i zapytam.