reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

MENU naszych pociech - od mleka do "kotleta"

U nas kiepsko z jedzeniem ostatnio...nie wiem o co chodzi ale zawsze wszystko wszamała....a teraz nie ma sznas na cokolwiek...jedynie dzisiaj jabłko tarte zjadła...moja zupka pogardziła wczoraj, dzisiaj pogardziła słoiczkową...ręce mi opadają

reklama
Misia to minie, taki chwilowy bunt. Daj jej troszkę czasu i sama stwierdzi, że ma ochotę na twoją zupkę:)

A ja dziś się odważyłam i pierwszy raz podałam gluten. Gotowanie tej zawrotnej ilości kaszki manny mnie dobiło, prawie cała woda mi od razu wyparowała:)

misia popieram traschkę.Myślę ,że to chwilowy bunt.Moje dziecię z kolei od ok 2 tygodni walczy ze mną jak podaję jej butlę.Na gęsto zje chętnie ale samo mm...zapomnij!!

ale ona jest mleczna:( to my nie możemy...

ja dziś robię podejście nr 2 do glutenu i zobaczymy czy poprzednia reakcja się powtórzy... jutro na 10:00 mam alergologa więc na gorąco wypytam co dalej...

Asinka
Super fota
Aestima i Silva
Powodzenia

My od soboty gluten jemy i arazie oki.

Kupiłam dzisiaj w eko sklepie marchewke - normalnie pyszna:-) zawsze lubiłam wszystkie warzywa surowe ale ta marchew wymiata (kg-3zł) .
Ugotowalam 2 dla Olka zmiksuje a dla Meli w kawałkach do obiadu.

Ciekawe czy olek zje?

Aestima
Mowiłas, ze tej kaszki bobovity z glutenem łyzka stołowa ale na ile ml ? Na 100?

reklama
Do góry