reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

MENU naszych pociech - od mleka do "kotleta"

no może czasem parę kropli kapnie, mam wrażenie że w ten sposób butelka się uszczelnia, ja mam małe ale do zdejmowanej pokrywki - za dużo siły trzeba włożyć w jej ściągnięcie, ale Mai bardzo pasują te butelki, smoczki zresztą też

reklama
No to Szymek zjadł ok. 100 ml mojej zupki - średnio mu smakowała w porównaniu ze słoiczkami, na widok których aż się trzęsie (coś tam muszą dosypywać...), no ale na początek to i tak sukces:) A potem wypił 20 ml soczku ze śliwki z butelki TT! Hurra:)))

Andariel to mój na widok mojego musu z jabłek, o mało co nie wypadł z fotelika, bo chciał jeszcze i jeszcze :-D Musi się Leoś przekonać.
Silva gratulację!! My też na butelkach z TT i jak dla mnie są rewelacyjne :-)

Silva, mój też na początku mniej chętnie zjadał moje zupki niż te słoiczkowe, ale teraz już się przyzwyczail i uwielbia- te i te:)

Warzywka z bazarku, nie wiem czy eko (teściowa wybierała), ale docelowo zamierzam kupować w sklepie Organic - mam blisko domu:)

Też myślę, że się przyzwyczai...

Dziewczyny, ja już pisałam, ale nie wiem czy wszystkie doczytałyście- jak nie macie koło siebie sklepu eko, to ponoć w tesco są ekologiczne warzywa. Ale nie sprawdzałam, bo mam eko pod nosem:)

reklama
Gdyby któraś z Was miała problem z przeliczeniem ile dać kaszki bobovity (na etykiecie nie podali ile % kaszki to kaszka manna) by podać 2-3g glutenu- wklejam odp serwisu konsumenckiego na moje zapytanie.

Witam Panią,

Dziękuję, że Pani do nas napisała. Dawce 2-3 g kaszki glutenowej odpowiada 1 łyżka stołowa (proszek) Mlecznej Kaszki manny BoboVita.

Przelicznik glutenu dla innych rodzajów naszych kaszek przygotowaliśmy na stronie:
Przelicznik glutenowy | BoboVita - Zawsze z Tobą, Mamo!

Jeśli mogę jeszcze w czymś pomóc, proszę o ponowny kontakt.

Z pozdrowieniami,
Maria Kropelnicka
Serwis Konsumencki

Do góry