no może czasem parę kropli kapnie, mam wrażenie że w ten sposób butelka się uszczelnia, ja mam małe ale do zdejmowanej pokrywki - za dużo siły trzeba włożyć w jej ściągnięcie, ale Mai bardzo pasują te butelki, smoczki zresztą też
reklama
No to Szymek zjadł ok. 100 ml mojej zupki - średnio mu smakowała w porównaniu ze słoiczkami, na widok których aż się trzęsie (coś tam muszą dosypywać...), no ale na początek to i tak sukces A potem wypił 20 ml soczku ze śliwki z butelki TT! Hurra))
andariel
mama super dwójki :]
no, Silva, same sukcesy:-)
mój za to wzgardził musem jabłkowym - zjadł jedynie odrobinkę, chyba by mi bardzo przykro nie było;-)
mój za to wzgardził musem jabłkowym - zjadł jedynie odrobinkę, chyba by mi bardzo przykro nie było;-)
asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
Andariel to mój na widok mojego musu z jabłek, o mało co nie wypadł z fotelika, bo chciał jeszcze i jeszcze Musi się Leoś przekonać.
Silva gratulację!! My też na butelkach z TT i jak dla mnie są rewelacyjne :-)
Silva gratulację!! My też na butelkach z TT i jak dla mnie są rewelacyjne :-)
reklama
Aestima
Fanka BB :)
Gdyby któraś z Was miała problem z przeliczeniem ile dać kaszki bobovity (na etykiecie nie podali ile % kaszki to kaszka manna) by podać 2-3g glutenu- wklejam odp serwisu konsumenckiego na moje zapytanie.
Witam Panią,
Dziękuję, że Pani do nas napisała. Dawce 2-3 g kaszki glutenowej odpowiada 1 łyżka stołowa (proszek) Mlecznej Kaszki manny BoboVita.
Przelicznik glutenu dla innych rodzajów naszych kaszek przygotowaliśmy na stronie:
Przelicznik glutenowy | BoboVita - Zawsze z Tobą, Mamo!
Jeśli mogę jeszcze w czymś pomóc, proszę o ponowny kontakt.
Z pozdrowieniami,
Maria Kropelnicka
Serwis Konsumencki
Witam Panią,
Dziękuję, że Pani do nas napisała. Dawce 2-3 g kaszki glutenowej odpowiada 1 łyżka stołowa (proszek) Mlecznej Kaszki manny BoboVita.
Przelicznik glutenu dla innych rodzajów naszych kaszek przygotowaliśmy na stronie:
Przelicznik glutenowy | BoboVita - Zawsze z Tobą, Mamo!
Jeśli mogę jeszcze w czymś pomóc, proszę o ponowny kontakt.
Z pozdrowieniami,
Maria Kropelnicka
Serwis Konsumencki