Aestima
Fanka BB :)
Dziewczyny, chcviałam prosić o szybką poradę. W czym Wasze Maluchy piją mleczko?? Nasz nigdy butelek nie używał i pił teraz z butelki aventa ale ustnik od niekapka lovi miał włożony. Tam się jednak mało mleczka mieści ( 210) i po prostu już przy okazji chcemy odświeżyć i właśnie na all czegośszukam. Na co dzieńpije wodę z kubka ze słomką ( canpol), doidy albo zwykłego kubeczka, ale mleko wypija " duszkiem" i wydaje mi się, że ze słomki za ciężko ciągnąć a z normalnego kubka, może się pooblewać.
myślę o NUK Active Cup kubek niekapek miękki ustnik 300ml (2939294536) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej., ale drogawy a nie wiem ile jeszcze Miesio takie porcje mleka będzie wypijał, a można w ogóle najpierw w takim bidonie dawać mleko a potem wodę? czy ten zapach mleka zostanie? Bo on coraz mniej mleczka pije ostatnio a wydać 3 dychy na bidon do mleka na chwilę mi się nie uśmiecha...
myślę o NUK Active Cup kubek niekapek miękki ustnik 300ml (2939294536) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej., ale drogawy a nie wiem ile jeszcze Miesio takie porcje mleka będzie wypijał, a można w ogóle najpierw w takim bidonie dawać mleko a potem wodę? czy ten zapach mleka zostanie? Bo on coraz mniej mleczka pije ostatnio a wydać 3 dychy na bidon do mleka na chwilę mi się nie uśmiecha...