reklama
traschka
Mama Marysi
Aestima ale Marysia ma dwie górne jedynki już lekko wysunięte do przodu
Boję się, że będzie miała przez to problemy z mową itp... no dobra, ale to chyba nie ten wątek.
żeby nie być całkiempoza tematem - Marysia zjadła dziś wielki talerz owsianki! Baaardzo jej smakowała - z jabłkami, cynamonem i kardamonem. Pycha!
żeby nie być całkiempoza tematem - Marysia zjadła dziś wielki talerz owsianki! Baaardzo jej smakowała - z jabłkami, cynamonem i kardamonem. Pycha!
andariel
mama super dwójki :]
bardzo dobrze myślisz, trasiu - takie zmiany odrocz w czasie; to nie koniec świata, a ten moment absolutnie nie jest korzystny dla WasPowinnam chyba zrobić to drastycznie i odebrać cąłkiem, ale teraz, tuz przed porodem?? TO chyba niedobry moment. Nawet nie chodzi o nasze zmęczenie tylko nie chciałabym, żeby Marysia kojarzyła odebranie smoczka z pojawieniem się braciszka.
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
traschka
Mama Marysi
macie rację, zostawie na razie ten temat. Spróbuję może w nocy jej ten smoczek po trochu wykradać z buzi.
martadelka jabłka mam w słoiczku od babci, zebrane z ogródka sąsiadki i bez cukru
Ale troszke cukru do owsianki dodałam, bo te jabłka były straszliwie kwaśne.
martadelka jabłka mam w słoiczku od babci, zebrane z ogródka sąsiadki i bez cukru
A propos jabłek ze słoiczka... Robię małemu owoce - z reguły jabłko z dodatkiem przeróżnych innych - podgotowuję króciutko, miksuję i raz jeszcze doprowadzam do wrzenia. Mam potem gotowy dodatek do kaszek albo paćkę owocową na deser. Ale robię też typowe deserki - pod koniec do owocków dodaje kaszę mannę, płatki zbożowe albo ryż/płatki ryżowe. Gotuje i w słoiczki. mały uwielbia, choć dziś zbuntował się na mix: jabłko, banan i płatki. Biorę poprawkę na to, że jest chory ;-)
kasiawilde
Fanka BB :)
trasia daj sobie spokój ze smokiem, a w nocy wykradaj, u nas po chorobie było to samo, ale z każdym dniem coraz mniej.. także może za miesiąc/dwa?
Aestima dzięki za link! u nas niekapki - niekapki i tak się nie sprawdziły zupełnie
a Ty w końcu wczoraj coś zakupiłaś? bo chyba pominęłam :/
zołzik dzięki za instrukcje! a nie zapiekałaś tego jakoś?
Aestima dzięki za link! u nas niekapki - niekapki i tak się nie sprawdziły zupełnie
![No2 :no2: :no2:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/no7lb.gif)
reklama
Aestima
Fanka BB :)
Trasiu, pomyślałam, że skoro masz butelkę z tej serii, to może chcesz kubek np na mleko ( bo duży)? w dobrej cenie teraz jest
Mebby, Easy Cup, kubek, 12m+ - Medel - Świat niemowlaka - Smyk.com
Mebby, Easy Cup, kubek, 12m+ - Medel - Świat niemowlaka - Smyk.com