reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MENU naszych pociech - od mleka do "kotleta"

reklama
to i moze ja sie skusze i wypije... ale musze zebrac najpierw sie w sobie i sama siebie przekonac :sorry2: bo cos do konca nie jestem przekonana, ale dzieki dziewczyny za odp :tak:

Larvuniu ja prawie wszystko jem (procz warzyw wzdymajacych), cole ostatnio pilam (nie lubie zbytnio, ale po ciezkim obiedzie dobrze robi), kawe codziennie dwa razy i maly nie ma zadnych problemow.
U nas karmienie nocne nadal intensywne - 21.30 po kapieli, 12.00, 03.00, 5.00 i 7.00 lub 6.00. Na szczescie zwykle je i zaraz zasypia, nawet bez odbijania.

Ja piję prawie codziennie min. puszkę Coli, bo b. lubię ( a nie lubię kawy, więc często to zastrzyk kofeiny z rana :). Karmię małego prawie wyłącznie cycem i nic mu ni dolega :)

ja dzis zrobilam tej kolezance sałatke z gyrosem ostra papryla wegerska i salata lodowa z pomidorami i papryką :D i te pewnie nic mlodej nie bedzie :-)

reklama
Do góry