reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MENU naszych pociech - od mleka do "kotleta"

reklama
Wiecie Dziewczyny, napisałam do Was pierwszy raz, ale tak naprawdę zarejestrowana jestem na BB od pażdziernika 2010... więc śledzę forum od początku ciąży i aż do teraz jestem na bieżąco.. tak więc czuję się, jakbym Was znała od lat :) Dzięki za porady :)

Olga witaj:) Zakamuflowana czerwcówko, hehe:)
Wątek "poznajmy sie" przeniosłam ostatnio do archiwum, ale wrzucę go tu na chwilę. Możesz skorzystać, serdecznie zapraszam!

edit: Olga wątek już tu jest, będzie gdzieś na dalszej stronie pewnie bo dawno nieużywany.

Ostatnia edycja:
U nas menu jabłuszkowe przyniosło rezultaty, bo po 6 dniach wczoraj była kupka i dziś rano też ufffff oby tak dalej. Póki co zjedzony słoiczek gerbera i w lodóweczce stoją już 2 soczki jabłkowe, moze jutro zadebiutują ;-)

reklama
Icak Ja też od kilku dni próbuję z jabłuszkiem Gerbera, i tak jak u Ciebie unormowały nam się kupki do 1 dziennie - bo wcześniej też bywały rzadziej... Choć nie wiem, czy to nie efekt placebo, bo więcej trafia na bluzkę/pieluszkę/rączki niż do paszczęki małego ;)

Do góry