reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MENU naszych pociech - od mleka do "kotleta"

wiele kobiet przestaje karmić właśnie po 3 miesiącu. Wtedy nasze maluchy nagle potrzebują więcej mleka. Kobietom się wydaje, że mleko zanika a w rzeczywistości muszą po prostu dostosować ilość produkowanego mleka do nowych, znacznie większych zapotrzebowań dziecka.
Mnie tak właśnie teściowa już od jakiegoś czasu "podbudowuje" że teraz to już będzie Majce brakowało... bo ona się w tym czasie poddawała właśnie i przechodziła na butelkę i z moim Tomkiem i z jego siostrą... chyba nie muszę mówić jak na mnie takie "wsparcie" działa... wrrr....

Trasia u mnie też na tych kuponach jest napisane że dopiero od października działają

reklama
Hanka na razie tylko pierś ssie i póki co tak zostanie, jeszcze się wstrzymamy z podawaniem słoiczków.
Tylko rozjaśnijcie mi proszę czy skończony 4 m-c to kiedy jest tzn. jak urodziła się 7 czerwca to skończy 7 października 4 m-c, czy dopiero zacznie?. Za cholerkę nie moge dojść z tym do ładu :zawstydzona/y: nazewnictwo skończy/zacznie jest dla mnie mylące :zawstydzona/y: więc licze tygodniami, jutro już 16 :-D

Icak - moja tez urodziła się 7 czerwca i ja liczę pełne skonczone miesące czyli 1. czerwiec 2 lipiec 3 sierpien 4 wrzesień i 7 października kończy 4 miesiące a zaczyna 5 :))))

madzioolka tak tak, własnie widze, że od października dopiero. Ale to już za tydzień:) Zresztą ja te słoiki i tak zbieram na zapas bo jeszcze nie zamierzam podawać.

justynka logowałam się na stronie hippa, podowałam kilka postów wcześniej link.

reklama
Do góry