reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MENU naszych pociech - od mleka do "kotleta"

Larvunia- u nas podobnie- tylko cycuś a najwcześniej za miesiąc spróbujemy słoiczka- chyba na marcheweczkę z hippa się zdecydujemy:)

reklama
ja sie zastanawiam czy bede miala pokarm jak tak to wprowadze słoiczkio dopiero od 6 miesiaca a jak juz nie bedzie mleczka (jak na razie nic na to nie wskazuje) to wczesniej, jeszcze zobaczymy ale chyba tez od marcheweczki zaczne

mamusiu ale dlaczego miałabyś nie mieć mleczka?:)

ja też zaczynam od hippa i pewnie sięgając po gotowe słoiki będę decydować się na tą firmę. Ostatnio zalogowałam się na ich stronie bo też chciałam dostać ta paczkę, o której pisałyście. Paczka doszła kolejnego dnia! Dostałam jabłuszko, łyżeczkę i masę zniżek do rossmana. Ale dopiero dziś zobaczyłam, ze wśród tych kuponów do rossmana jest bon na drugą paczkę hippa do odebrania właśnie w rossmanie. Jutro na spacerku podejdę:)

mrsmoon - no właśnie moja mama też i karmiła mnie tylko 3 mc-e,mam jeszcze straszą o 2,5 roku siostrę więc z 2ką dzieci miała jazdę i mało piła no więc ja się pilnuję ;)
(a moja siorka tak na marginesie też jak była w ciąży udzielała się na tym forum ale o tym dowiedziałam się jak już dawno byłam po porodzie he he)

reklama
mamusia tu na stronie hippa możesz się zalogować https://klubmaluszka.hipp.pl/
wiele kobiet przestaje karmić właśnie po 3 miesiącu. Wtedy nasze maluchy nagle potrzebują więcej mleka. Kobietom się wydaje, że mleko zanika a w rzeczywistości muszą po prostu dostosować ilość produkowanego mleka do nowych, znacznie większych zapotrzebowań dziecka. Zatem nie ma co się poddawać tylko walczyć o większa ilość pokarmu. U mnie kryzys trwał tydzień ale teraz jest już ok. też dasz radę:)

Ostatnia edycja:
Do góry