reklama
Ivona83
Fanka BB :)
dziewczyny ja zarejestrowałam sie na stronie bobovity i też dostałam od nich deserek jabłka z marchewką, herbatke, kaszke i poradnik żywieniowy :-)
a kiedy sie rejestrowałas? Ja jakieś 2 tygodnie temu ale nic jeszcze nie dostałam
traschka
Mama Marysi
dzięki Kati, też się właśnie zarejestrowałam na bobovicie
icak
Za wczorajszą sugestią pediatry zważywszy na problemy kupkowe, dziś Hania dostała jabłuszko gerberowe. Miała zacząć od pół łyżeczki, ale babci się spodobało karmienie i Hania wtryniła 3 łyżeczki mam nadzieje, że jej brzuszek da radę ;-)
Oświadczenie Nestlé Polska S.A.
15 lipca 2011 r.
Wycofanie produktu dla dzieci i niemowląt we Francji15 lipca 2011 r.
Firma Nestlé France zapobiegawczo i dobrowolnie wycofuje z rynku jedną serię odżywek dla niemowląt i dzieci Nestlé P'tit Pot Banana, po znalezieniu szkła w jednym produkcie Nestlé P'tit Pot Banana.
Powyższa informacja o sytuacji na rynku odżywek dla niemowląt i dzieci we Francji, z którą mogliście się Państwo spotkać, dotyczy wyłącznie jednej serii odżywek na rynku francuskim. Seria ta była sprzedawana wyłącznie we Francji.
Wszystkie produkty dla dzieci i niemowląt sprzedawane przez firmę Nestle na rynku polskim są bezpieczne. Sytuacja nie dotyczy innych serii produktów ani innych krajów.
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Dziś zrobiliśmy podejście nr 2 do jabłuszka hippa i uroczyście oświadczam że róba zakończyła się sukcesem!!! Po wypluciu z rozbryzgiem pierwszej łyżeczki reszta poszła jak po maśle najpierw nałożyłam 2 łyżeczki do miseczki a potem jeszcze dwi i jeszcze dwie kolejne, takie płaskie co prawda ale zawsze
Kładę Majce tą dziecinną łyżeczkę w połowie języczka i Ona to ślicznie spija Polecam gumową łyżeczkę jest mięciutka i nie podrażni dziąsełek ani języczka, ja mam z Tommee Tippee reagującą na zbyt wysoką temperaturę jedzenia (Łyżeczka z czujnikiem Tommee Tippee_PROMOCJA_2SZT (1829370575) - Aukcje internetowe Allegro ). No i u nas śliniak okazał się wkurzogenny więc używam chusteczek higienicznych pod bródką i póki co będziemy jadac takie rarytasy przed kąpielą bo Maja buzie, szyję i rączki miała całe w jabłuszku
Kładę Majce tą dziecinną łyżeczkę w połowie języczka i Ona to ślicznie spija Polecam gumową łyżeczkę jest mięciutka i nie podrażni dziąsełek ani języczka, ja mam z Tommee Tippee reagującą na zbyt wysoką temperaturę jedzenia (Łyżeczka z czujnikiem Tommee Tippee_PROMOCJA_2SZT (1829370575) - Aukcje internetowe Allegro ). No i u nas śliniak okazał się wkurzogenny więc używam chusteczek higienicznych pod bródką i póki co będziemy jadac takie rarytasy przed kąpielą bo Maja buzie, szyję i rączki miała całe w jabłuszku
reklama
Nadzieja:)
ironia slyszalam, ze na wszelkie plamy niemowlece dobra jest woda utleniona