reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MENU naszych pociech - od mleka do "kotleta"

reklama
A ja się dziś poddałam. Odstawiamy buraczki. Na jakiś czas. Bo tak mi dziecko przy nich szaleje, płacze, schizuje, że nie będę w niego wmuszała. Wyjątkowo mu nie smakują. Spróbuję znowu za jakiś czas. W końcu i tak ładnie je,a nie można na chama wciskać komuś czegoś, co komuś nie wchodzi, co nie? ;-) :-)

Zołza, ja też rzadko buraczki podaję, bo ewidentnie nie przepada i w ten dzień kiedy jest buraczek zjada mniej:) Ale nie schizuje, więc raz na jakiś czas podajemy, bo dla anemika to dość ważne warzywko. Mam nadzieję, że je polubi...

moj kiedys dostal barszczyk delikatny ale go uczulilo.. myslicie ze odrobinka octu mogla go uczulic? :baffled: glupek nie pomysllaam zeby odlac mu zanim dolalam ocet

Aestima, Zebrra, Ediś na początku krzywił się, ale jadł, ale dzis pokazał wyraźnie, że nie będzie tego jadł. Sadystką nie jestem ;-) Zresztą, pamiętam, jak nie cierpiałam wątróbki - trzeba się trochę wczuć w sytuację drugiego człowieka, tego małego też :-)

Ironia, nie wiem, czy ocet uczula, ale na pewno uważałabym z jego podawaniem maluchom :-p Jak dla mnie, to na to trzeba jeszcze poczekać ;-)

reklama
Do góry