reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MENU naszych marcowych pociech

kupilam wczoraj Nan i chyba widzę poptrawę :tak: Natalka mniej ulewna:-) zobaczymy może to mleko jej bardziej pasuje:happy:

reklama
Moje dziecko wypiło przed chwilą 40ml herbatki rumiankowej, której wcześniej się w ogóle nie tykało (swoją drogą zabrałam jej butlę, bo wypilaby więcej, a to już pora karmienia była) a potem dobiła się flaszką - 160ml :szok:

No, no...jestem dla niej pełna podziwu :laugh2:

kupilam wczoraj Nan i chyba widzę poptrawę :tak: Natalka mniej ulewna:-) zobaczymy może to mleko jej bardziej pasuje:happy:

A który?
Zwyczajny, AR czy HA?

Ja od jutra zaczynam przechodzenie na Bebiko Omneo , mam nadzieje że nie bedzie zmiany z robieniem kupek przez Wiki, bo na NANie jest super. Zobaczymy

kupiłam Natalce dzisiaj sok marchewkowy z hipp, sok marchew-jabłko z hipp, deserek jabłkowy z gerber, deserek marchewkowy z hipp i deserek jabłko-banan z hipp:-) Podałam sok z marchewki 30ml i małej tak strasznie smakował że aż płakała jak się skończył:szok: jutro też dam jej troszkę soku a w niedziele deserek:tak: wybrałam większość z firmy hipp ponieważ mozna je po otwarciu trzymać 3 dni w lodówce:tak: kupiłam też kaszkę bananową którą można dodawać do mleka np. Nana lub Bebika:tak: narazie będe stopniowo wprowadzała te produkty zobaczymy jakie będą reakcje malej:happy:
wysztkie produkty wybrałam po 4miesiącu:-p

Ja mam (dostałam) dwa deserki Bobo Frut, zupkę Gerbera, sok z ziołami Bobovity i kaszkę mleczno ryżową z bananami Bobovity :-) Też wszystko po 4 miesiącu, więc poczekam, aż mały skończy te cztery miesiące :tak: Nie chcę wprowadzać wcześniej niż jest to zalecane, choć może by Piotrkowi nic po tym nie było..

Moje dziecko wypiło przed chwilą 40ml herbatki rumiankowej, której wcześniej się w ogóle nie tykało (swoją drogą zabrałam jej butlę, bo wypilaby więcej, a to już pora karmienia była) a potem dobiła się flaszką - 160ml :szok:

No, no...jestem dla niej pełna podziwu :laugh2:
To ja przebiję ;-):-D
Piotrek wczoraj koło południa wypił 120 ml Bebiko i oczywiście w ryk, jak się skończyło.. Zrobiłam jeszcze 90 ml i wypił całość :szok: Byłam w szoku :eek: Pół godziny później przyssał się do cyca :eek:

To ja przebiję ;-):-D
Piotrek wczoraj koło południa wypił 120 ml Bebiko i oczywiście w ryk, jak się skończyło.. Zrobiłam jeszcze 90 ml i wypił całość :szok: Byłam w szoku :eek: Pół godziny później przyssał się do cyca :eek:

niezły żarłoczek z twojego Piotrusia, moja Wika cały czas jedzie po 160 ml ale 210ml to jeszcze nie zjadła

reklama
kupiłam Natalce dzisiaj sok marchewkowy z hipp, sok marchew-jabłko z hipp, deserek jabłkowy z gerber, deserek marchewkowy z hipp i deserek jabłko-banan z hipp:-) Podałam sok z marchewki 30ml i małej tak strasznie smakował że aż płakała jak się skończył:szok: jutro też dam jej troszkę soku a w niedziele deserek:tak: wybrałam większość z firmy hipp ponieważ mozna je po otwarciu trzymać 3 dni w lodówce:tak: kupiłam też kaszkę bananową którą można dodawać do mleka np. Nana lub Bebika:tak: narazie będe stopniowo wprowadzała te produkty zobaczymy jakie będą reakcje malej:happy:
wysztkie produkty wybrałam po 4miesiącu:-p

No roksi, mamy pierwszą odważną :-D
Daj znać jak Natalia zareagowała po nowym posiłku, w sensie kupki, itp. ;-)
A rozcieńczyłaś ten soczek?

blueberry ;-)

Do góry