reklama
A
Agutek
Gość
Moje dziecko wypiło przed chwilą 40ml herbatki rumiankowej, której wcześniej się w ogóle nie tykało (swoją drogą zabrałam jej butlę, bo wypilaby więcej, a to już pora karmienia była) a potem dobiła się flaszką - 160ml
No, no...jestem dla niej pełna podziwu
A który?
Zwyczajny, AR czy HA?
kupilam wczoraj Nan i chyba widzę poptrawę Natalka mniej ulewna:-) zobaczymy może to mleko jej bardziej pasuje
A który?
Zwyczajny, AR czy HA?
Lajla83
Fanka BB :)
zwykły Nan:-)No, no...jestem dla niej pełna podziwu
A który?
Zwyczajny, AR czy HA?
Lajla83
kupiłam Natalce dzisiaj sok marchewkowy z hipp, sok marchew-jabłko z hipp, deserek jabłkowy z gerber, deserek marchewkowy z hipp i deserek jabłko-banan z hipp:-) Podałam sok z marchewki 30ml i małej tak strasznie smakował że aż płakała jak się skończył jutro też dam jej troszkę soku a w niedziele deserek wybrałam większość z firmy hipp ponieważ mozna je po otwarciu trzymać 3 dni w lodówce kupiłam też kaszkę bananową którą można dodawać do mleka np. Nana lub Bebika narazie będe stopniowo wprowadzała te produkty zobaczymy jakie będą reakcje malej
wysztkie produkty wybrałam po 4miesiącu
malaga
Ja mam (dostałam) dwa deserki Bobo Frut, zupkę Gerbera, sok z ziołami Bobovity i kaszkę mleczno ryżową z bananami Bobovity :-) Też wszystko po 4 miesiącu, więc poczekam, aż mały skończy te cztery miesiące Nie chcę wprowadzać wcześniej niż jest to zalecane, choć może by Piotrkowi nic po tym nie było..
malaga
To ja przebiję ;-)Moje dziecko wypiło przed chwilą 40ml herbatki rumiankowej, której wcześniej się w ogóle nie tykało (swoją drogą zabrałam jej butlę, bo wypilaby więcej, a to już pora karmienia była) a potem dobiła się flaszką - 160ml
Piotrek wczoraj koło południa wypił 120 ml Bebiko i oczywiście w ryk, jak się skończyło.. Zrobiłam jeszcze 90 ml i wypił całość Byłam w szoku Pół godziny później przyssał się do cyca
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Ja też czekam. Może dam małemu rozcieńczony soczek jabłkowy w połowie 4-go miesiąca, żeby się przyzwyczajał (odgapiam od Agutka ;-)). Uważajcie na marchew, bo podobno może wywołać zaparcia.
To ja przebiję ;-)
Piotrek wczoraj koło południa wypił 120 ml Bebiko i oczywiście w ryk, jak się skończyło.. Zrobiłam jeszcze 90 ml i wypił całość Byłam w szoku Pół godziny później przyssał się do cyca
niezły żarłoczek z twojego Piotrusia, moja Wika cały czas jedzie po 160 ml ale 210ml to jeszcze nie zjadła
reklama
A
Agutek
Gość
kupiłam Natalce dzisiaj sok marchewkowy z hipp, sok marchew-jabłko z hipp, deserek jabłkowy z gerber, deserek marchewkowy z hipp i deserek jabłko-banan z hipp:-) Podałam sok z marchewki 30ml i małej tak strasznie smakował że aż płakała jak się skończył jutro też dam jej troszkę soku a w niedziele deserek wybrałam większość z firmy hipp ponieważ mozna je po otwarciu trzymać 3 dni w lodówce kupiłam też kaszkę bananową którą można dodawać do mleka np. Nana lub Bebika narazie będe stopniowo wprowadzała te produkty zobaczymy jakie będą reakcje malej
No roksi, mamy pierwszą odważną
Daj znać jak Natalia zareagowała po nowym posiłku, w sensie kupki, itp. ;-)
A rozcieńczyłaś ten soczek?
blueberry ;-)