reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MENU naszych marcowych pociech

roksi ja za Enfamil AR dawałam prawie 28zł :eek:
A Natalka od dawna ulewa czy teraz jej się zaczęło dopiero?

Ja po tej puszce przechodzę na NAN HA. Jest tańszy o 10zł, a to już sporo.Mam tylko nadzieję, że nie będzie mocno ulewać po nim, bo po Enfamilu prawie wcale.
w sumie to ulewa ostro od tygodnia:baffled: nie pamiętam dokladnie ale chyba jest jakiś środek który dodaje się do mleka gdzieś o tym czytałam:confused:

reklama
Roksi, ten środek nazywa się Nutriton. Też nie jest tani, ale dużo mniej się go zużywa. Ja daję dwie takie malutkie miareczki na 130 ml Bebilonu. Piszą żeby dawać dwie na 90 ml, ale wtedy jest mleko za gęste (zauważyłam, że mleczko proszkowe jest bardziej gęste od naturalnego).

Roksi, ten środek nazywa się Nutriton. Też nie jest tani, ale dużo mniej się go zużywa. Ja daję dwie takie malutkie miareczki na 130 ml Bebilonu. Piszą żeby dawać dwie na 90 ml, ale wtedy jest mleko za gęste (zauważyłam, że mleczko proszkowe jest bardziej gęste od naturalnego).
blueberry a ile to kosztuje i czy można kupić bez recepty??

Moja Wika już musi dostać 160ml w butli bo jak nie bedzie tyle to jest ryk, myślałam, że to tak jednorazowo ale dzisiaj to cały czas jadła po 150-160 ml, za 2 tygodnie ide do pediatry to zobaczymy ile waży mój żarłoczek

reklama
Moja chyba jest niejadek, nie dość że butlę ciągnie prawie godzinę to jeszcze zdarzy jej się wypić tylko 70-90ml :-p
Wczoraj 130ml piła na raty - najpierw 70ml, a godzinę później pozostałe 60ml :-D

Do góry