malaga
Fanka BB :)
No i jak tam cycolenie Agutek??Zobaczymy jak będzie w ciągu dnia.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No i jak tam cycolenie Agutek??Zobaczymy jak będzie w ciągu dnia.
No i jak tam cycolenie Agutek??
Ja podaję flachę 2 razy dziennie, pomiędzy nimi i w nocy cyc.. Potrek je chętnie i z butli i z cycusia.. Pokarmu mam nadal dość dużo, jak małego nakarmię koło 20 (niestety z jednego cyca, bo usypia zanim go przystawię do drugiego) to koło 23-24 drugi cyc już jest pełny i przed pójściem spać muszę trochę mleczka odciągnąć, żeby mi nie eksplodowałKiepsko:-(
Koło 10.00 po 6 minutach jedzenia postanowiła oglądać świat, a cycka olała. A o 12.00 zjadła 90ml mleka. Teraz mam 16.30 a ona znowu od cycka się odwraca. Poczekam aż zacznie wołać o jedzenie i jeszcze raz spróbuję, a jak nie będzie chciała to podam butlę.
To już chyba koniec ;-)
Obraziła się na moje cycusie i już.
Ale zaobserwowałam, że głównie pojawiło się to po założeniu wkładki i jak dostałam okres...może to jest przyczyną?
No cóż
Może i dobrze, że sama się odstawia, bo gdybym ja miała zadecydować to pewnie troszkę bym to przeciągała ;-)
A jak u ciebie?