reklama
malaga
Fanka BB :)
A mi pediatra powiedziała, że jak ja będę miała zaparcia, wzdęcia to dziecko teżmalaga. Nie słyszałam nic o tym, żeby problemy żołądkowe matki wpływamy na to samo u dziecka. Chyab wręcz przeciwnie. Ja już kilka razy miałam różne sensacje, łącznie z tym , że mi było tak niedobrze, że myślałam że zwymiotuje a małemu nic. Idzie cały czas swoim rytmem. Kupy robi lub ich nie robi kompletnie niezależnie od mojej diety.
Dlatego pytam, bo o biegunce nie było mowy ;-):-)
Ja też wprowadzam nowe dania ;-) Dlatego dziś ciągle latam do kibelka Przesadziłam wczoraj
A
Agutek
Gość
Ja będę trochę sama trochę słoiczki.
Jeśli chodzi o jabłuszka czy marchew to trzeba mieć sprawdzone źródło, żeby samemu robić i podawać, bo wiadomo że faszerują wszystko chemikaliami.
Pierwsze więc pewnie podam butelkowe z renomowanych firm dziecięcych.
Jeśli chodzi o jabłuszka czy marchew to trzeba mieć sprawdzone źródło, żeby samemu robić i podawać, bo wiadomo że faszerują wszystko chemikaliami.
Pierwsze więc pewnie podam butelkowe z renomowanych firm dziecięcych.
A
Agutek
Gość
malaga to pochwal się co wczoraj zjadłaś? ;-)
na mnie czekają w dużym pokoju wafelki śmietankowe..mniam mniam
jak młoda pójdzie spać to sobie wieczorkiem wszamam
na mnie czekają w dużym pokoju wafelki śmietankowe..mniam mniam
Lajla83
Agutek narobiłaś mi smaka chyba się skocze do sklepu na dół:-)na mnie czekają w dużym pokoju wafelki śmietankowe..mniam mniam
Lajla83
ja dzisiaj zjadłam truskawki mam nadzieje że małą nie wysypie
Natalka ma troszkę kropek czerwonych w okolich klatki piersiowych i teraz nie wiem czy to pozostałości tradziku czy skaza białakowa idę za tydzień na szczepienie to zobaczymy co powie pediatra
Natalka ma troszkę kropek czerwonych w okolich klatki piersiowych i teraz nie wiem czy to pozostałości tradziku czy skaza białakowa idę za tydzień na szczepienie to zobaczymy co powie pediatra
No więc i ja się dołączam Ja konsultowałam małego z dwoma lekarzami i obydwaj zasugerowali skazę ale konkretnie nic nie powiedzieli - tylko, żebym odpuściła sobie mleko i jego przetwory oraz jaja. Oluś ma szorską skórę a czasami (w zależności od tego co zakazanego zjem) nawet czerone szorskie plamy - tak było np po tym jak zjadłam dosłownie 2 truskaweczki.
Zakupiłam mleko sojowe by zabielać kawunię
Pije wapno i jem witaminy
Z wędlin jem juz prawie wszystko, smażone mięsko też już małemu nie szkodzi a z owoców tylko jabłka, z warzyw: marchew, ogórki, buraczki, sałata, kukurydza z puszki.
Oprócz zup polecam spagetti ze szpinakiem, mniam - dodaje kukurydzę
Próbowałam juz naleśniki ale niewiele.
Ze słodyczy maślane ciastka, szarlotka i cukierki owocowe
Ja karmie tylko piersią i żaden lekarz nie zasugerował żebym przestała - widocznie ta skaza nie jest jeszcze tak mocna. Moja siostra nie mogła jeść nawet makaronów, mąki itp bo córcię wysypywało. Finał byl taki, że głodowała więc lekarz kazał jej przestawic dziecko na butlę
Jeszcze 3 m-ce i zaczne wprowadzać nowe pokarmy ale nie chciałabym przestać karmic piersią, zobaczymy....
Zakupiłam mleko sojowe by zabielać kawunię
Pije wapno i jem witaminy
Z wędlin jem juz prawie wszystko, smażone mięsko też już małemu nie szkodzi a z owoców tylko jabłka, z warzyw: marchew, ogórki, buraczki, sałata, kukurydza z puszki.
Oprócz zup polecam spagetti ze szpinakiem, mniam - dodaje kukurydzę
Próbowałam juz naleśniki ale niewiele.
Ze słodyczy maślane ciastka, szarlotka i cukierki owocowe
Ja karmie tylko piersią i żaden lekarz nie zasugerował żebym przestała - widocznie ta skaza nie jest jeszcze tak mocna. Moja siostra nie mogła jeść nawet makaronów, mąki itp bo córcię wysypywało. Finał byl taki, że głodowała więc lekarz kazał jej przestawic dziecko na butlę
Jeszcze 3 m-ce i zaczne wprowadzać nowe pokarmy ale nie chciałabym przestać karmic piersią, zobaczymy....
malaga
Sałatkę z selerem naciowym, jajkiem, kukurydzą, szynką i czymś tam jeszcze, kawałek pomidora, placek drożdżowy ze śliwkami i kruszonką, ciasteczka korzennemalaga to pochwal się co wczoraj zjadłaś? ;-)
reklama