A
Agutek
Gość
malaga a smarujesz je czymś sobie?A powiedzcie - kiedy przestaną boleć brodawki??????? Prawa się zagoiła, to teraz lewa pękła i boli jak diabli
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
malaga a smarujesz je czymś sobie?A powiedzcie - kiedy przestaną boleć brodawki??????? Prawa się zagoiła, to teraz lewa pękła i boli jak diabli
No właśnie czytałam, żeby nie smarować, bo przed każdym karmieniem trzeba będzie przetrzeć, a to jeszcze bardziej podrażni brodawki Robię okłady z nagietka - zaparzam torebkę herbaty, moczę w tym co jakiś czas gazik i nakładam na brodawkę, pod wkładkę laktacyjną.. Siostrze pomogło.. mi też na początku.. Miałam zmasakrowaną prawą brodawkę, zagoiła się dość szybko.. To teraz lewa pękła Już nie mam siły...malaga a smarujesz je czymś sobie?
malaga bepanthen jest takim środkiem, który nie trzeba ścierać i maluch może spokojnie ssać pierś po posmarowaniu, a jednocześnie można smarować nim również pupę maluszkaNo właśnie czytałam, żeby nie smarować, bo przed każdym karmieniem trzeba będzie przetrzeć, a to jeszcze bardziej podrażni brodawki Robię okłady z nagietka - zaparzam torebkę herbaty, moczę w tym co jakiś czas gazik i nakładam na brodawkę, pod wkładkę laktacyjną.. Siostrze pomogło.. mi też na początku.. Miałam zmasakrowaną prawą brodawkę, zagoiła się dość szybko.. To teraz lewa pękła Już nie mam siły...