reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MENU naszych marcowych pociech

fuuuu jakie to Bebiko niedobre:wściekła/y: no ale nie mnie ma smakować tylko Natusi:-) a jej smakuje i to bardzo wypiła 120ml i odrazu załapała:tak: także pierwsze karmienie butlą mamy za sobą:-) :-) :-)

reklama
roksi ja daje SMA i tez jest wstretne
najgorzej sie boje ze bede musiala na lotnisku to sprobowac
a to moze sie skonczyc jak ostatnioo
posmakowalam i zwymiotowalam:baffled: :baffled: :baffled:

a Tristan sie zajada:-D :-D

on wymiotuje a raczej moze wypluwa jak daje mu z witaminkami
to wtedy trzyma wypluwa
na lyzeczce tez prubowalam ale wszystko bylo w witaminkach tak plul:-D :-D

Uwaga:-) wprowadzam butelkę raz dziennie:-) dzisiaj kupiłam butelkę aventu i bebiko omneo zaraz zobaczymy czy będzie Natalce smakować:tak: dziś wyjątkowo dostanie na noc od jutra będzie dostawała na spacerze jak będziemy długo spacerować lub jak gdzieś pojedziemy albo jak będe chciała iść na dłuższe zakupy:tak:
Idziemy się kapać:-)

Gratuluję udanego wprowadzenia butli.
A jak twoje cycusie to zniosły?

Ja się zastanawiam o jakiej porze właśnie tę butlę wprowadzić :confused:

Chociaż nadal nie kupiłam mleka i jakoś cholerka ciężko mi się do tego zmobilizować :sick:

Gratuluję udanego wprowadzenia butli.
A jak twoje cycusie to zniosły?
dziękujemy:-) no właśnie cicusie tryskały mlekiem w nocy:szok: ale wydaje mi się że jak będe podawać małej butelkę w ciągu dnia to nie będzie problemu :tak: w nocy zawsze mam więcej pokarmu:baffled:

Też mi się tak wydaje :yes:
W dzień też mam miękkie cycusie, a w nocy twarde balony :-D

Dla mnie mobilizacją do wprowadzenia butli jest wizyta u fryzjera.
Zaplanowałam sobie, że w maju idę i już.
Wtedy butla wskazana, żeby tatuś córcię nakarmił.
Tyle, że do tej pory nie umówiłam się u fryzjera, a to się równa brak mobilizacji do kupienia mleka i wprowadzenia butli :-D

No to mam mobilizację :-D
Umówiłam się do fryzjera...

teraz trzeba będzie iść kupić to mleko i za jakiś czas zacząć akcję "butla" ;-)

A u nas butla po każdym jedzeniu ma być w ramach akcji "dokarmianie". Ale Borysek te 30 ml po cycu niechętnie zjadał i nie wiedziałam co jest przyczyną. Mleko niedobre - to fakt, ale jeszcze coś było na rzeczy...Postanowilismy sprawdzić i dalismy mu przed cycem a ten mały żarłok zjadł sztuczego ...180 ml :szok: :szok: :szok: Potem sie balismy zeby mu brzucha nei rozerwało, bo norma dla 2 miesiecy niby 150 ml....ale zjadł łapczywie i słodko zasnąl na 5 godzin. Wiec z powrotem daje cycka, potem z butelki 30 ml, ale po godzinie bo inaczej nie chce.

reklama
Do góry