reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MENU naszych marcowych pociech

reklama
Dzięki!

Mam nadzieję, że córa załapie, że z tego czegoś też mleko leci i można pić :-)
Teraz tylko jestem ciekawa, którego dnia ja się przemogę i zacznę tę butlę podawać. Mam 18 dni zanim wybyję do fryzjera... ;-)

a moje dziecko NIE CHCE BUTELKI :szok::-( Najzabawniejsze jest to że już ładnie piła i z piersi i z butli a od jakiegoś czasu nie chce. Jak jej wtykam butle to albo sie ze mnie śmieje :-p:baffled:, albo zaczyna krzyczeć i wypychać ją językiem albo trzyma w buzi ale ani myśli jeść:baffled:. no i co ja mam zrobić? już nawet myślałam żeby ją trochę przegłodzić to może by jadła ale nie mam serca :no:. za dużo ostatnio przeszła :-(więc ją rozpieszczam własnym kosztem:tak:

Moja kruszynka ciagnie butle juz jak ja widzi to sie usmiecha
ale ostatnio zaczal mniej jesc tzntak 80 90 kolo 110 na noc wcina:baffled:

miloku wydaje mi się, że na tym etapie wolno tylko koperkową.
I chyba nie za dużo...ale nie jestem pewna.

kasia a jaki herbatki dajesz ?
ja narazie tylko koperkowa
a mozna jeszcze jakas inna?

daje koperkową i z rumiankiem HIPP robi takie dla dzieci od 1 tygodnia i Małej smakuje, chociaż ma zróżnicowane, teraz koperkowa dostaje już z cukrem krystalicznym, bo już "duża" kobita to według HIPP-a może:-p

Dziewczyny mam pytanie, może głupie ale co tam:-D - kosztowałyście swojego mleka??
Ja oczywiscie kosztowalam jak mi skapywało i bo nie będę dziecka karmic nieznanym :laugh2: . Moje jest słodkawe i chyba lepsze w smaku niż np. NAN. Ciekawe czy każde jest takie słodkawe....?

reklama
Wczoraj się nad tym zastanawiałam.:-) Nie próbowałam, ale wiem że jest bardzo słodkie. Raz jak byliśmy u teściów i była tam męża siostra, to odciągała sobie mleko przy nas:oo: :oo: . Potem mąż dosłownie przykleił się do stołu:-D :-D , okazało się że rozlała tam trochę mleka. To chyba musi być bardzo słodkie.

Do góry