reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MENU naszych marcowych pociech

roksi nam pediatra mówił, żeby mi czasem do głowy nie przyszło dawać dziecku do picia Kubusia...lepiej te z Gerbera, Bobo Fruta, ale nie Kubusie.
a mi pediatra mówił żeby dawać kubusie lub inne soki tylko z wodą pół na pół:tak: Agutku a czemu nie pozwolił dawać powiedział co jest nie tak z kubusiami:baffled:

reklama
a mi pediatra mówił żeby dawać kubusie lub inne soki tylko z wodą pół na pół:tak: Agutku a czemu nie pozwolił dawać powiedział co jest nie tak z kubusiami:baffled:

one są ponoć bardzo intensywnie dosładzane i słyszałam bodajże sztucznie zagęszczane, ponoć nie są takie gęste bo to przecier z owoców tylko sztucznie to zrobili, ale nie jestem pewna

cytowałam słowa pediatry, dosłownie tak mi powiedział "niech pani nie przyjdzie do głowy..." :baffled:to już nawet z nim nie dyskutowałam

ostatnio przysmakiem jest maślanka
u nas nie pija się jakoś tak mleka i jego przetworów, ale ostatnio w sklepie rzuciła mi się w oczy maślanka truskawkowa i mi się zachciało
okazało się, że młodej też bardzo smakuje :-D

ostatnio przysmakiem jest maślanka
u nas nie pija się jakoś tak mleka i jego przetworów, ale ostatnio w sklepie rzuciła mi się w oczy maślanka truskawkowa i mi się zachciało
okazało się, że młodej też bardzo smakuje :-D

no to bajer! zdrowy przysmak:tak:

ja kiedyś upiekłam wieczorem schab w folii na obiad na drugi dzień i Zosia zjadła ze smakiem:-) do tego pomidorek i kolacja gotowa:-)

Debiutantka nie wiem jak czerwoną, ale z tego co wiem, to nie ma przeciwskazań co do zielonej.

Roksi mojej koleżanki brat pracował w Kubusiu, nie chciałabyś wiedzieć nic o produkcji :-o
Ja czasem pije, ale tylko pół na pół z wodą, a małej daje bardzo rzadko, jak jesteśmy na spaerze i nic lepszego nie ma w pobliskim sklepie.

Ewelina a o których herbatkach piszesz ?
Bo ja kupuję te granulowane do rozpuszczenia, wydają się się najbardziej bezpieczne, ale i tak na 200 ml daje małą łyżeczkę granulatu, nie przyzwyczajam jej do słodkiego, raczej jestem nastawiona w przyszości na samą wodę,jak Fredzik.

Agutek musimy spróbowac maślanki, dzieki za pomysł, bo jeszcze nie dawałam mojej do spróbowania :-)

Madzik, mniam,az mi slinka cieknie na ten schab w foli.
Może dasz przepisa ;-)
jestem chętna na przepis szarlotki :-)

Podczytałam i odniosę sie jeszcze tak bezosobowo do kilku wypowiedzi ;-)

Adeńka też lubi ryż z mięskiem.
Parówki zjada ze smakiem,ale kupuję tylko cielęce lub driobowe z wyższej półki, boję się co może być w tych tanich.

aiwylsprzepis na szarlotkę dałam na garkuchni, a schab to nacieram przyprawami, zawijam w folię i piekę ok 1,5 h w temp 180 stopni, sprawdzam czy miękki czasem podkręcam temp.

reklama
Roksi mojej koleżanki brat pracował w Kubusiu, nie chciałabyś wiedzieć nic o produkcji :-o
Ja czasem pije, ale tylko pół na pół z wodą, a małej daje bardzo rzadko, jak jesteśmy na spaerze i nic lepszego nie ma w pobliskim sklepie.
Aiwyls nie chce wiedzieć :baffled: moja ostatni popija herbatkę malinową:tak:

Do góry