reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MENU naszych marcowych pociech

Ja po tym co przeszam (17 godz.poród) i cc (zwężona miednica) na pewno nie chcę już dzieci w dodatku córcia daje mi tak do wiwatu , że dziękuję bardzo...z resztą zawsze chciałam mieć 1 dziecko..
a jesli chodzi o pokarmy: czy dajecie już całe żółtko??? my dopiero zaczynamy wprowadzać i chyba zacznę od połówki do zupki, lekarz powiedziała żeby nie dawać białka!?

reklama
a jesli chodzi o pokarmy: czy dajecie już całe żółtko??? my dopiero zaczynamy wprowadzać i chyba zacznę od połówki do zupki, lekarz powiedziała żeby nie dawać białka!?

Ja daję połowę żółtka bo dopiero zaczęłam wprowadzać i tak mi lekarka powiedziała. Połowa żółtka na początek co drugi dzień a białka wcale bo może uczulić.

Ja zółtko już dawno wprowadziłam i daję juz prawie całe, co drugi dzień:tak:

a mleczka sztucznego nie dałam i chyba się wstrzymamy, bo za dużo nowości byłoby dla mojego dzieciątka:no:, na razie próbujemy przestawić się na jedną drzemkę w ciągu dnia:tak: i to nas troszkę kosztuje:-p, a jeszcze miałabym go pozbawić cycusia na noc:szok:, jeszcze troszkę:happy2:

moja córca wczoraj wcinała z nami spagetti:tak: ale oczywiście czysty makaron:happy2: kluseczki nie robie z bielucha bo nie chce jeśc tylko z 4 danonków:tak: i wcina jak szalona:szok: teraz robie tak że jak idę do pracy to mała dostaje słoiczek a jak jestem w domu to zawsze coś ugotuje:tak:

moja córca wczoraj wcinała z nami spagetti:tak: ale oczywiście czysty makaron:happy2: kluseczki nie robie z bielucha bo nie chce jeśc tylko z 4 danonków:tak: i wcina jak szalona:szok: teraz robie tak że jak idę do pracy to mała dostaje słoiczek a jak jestem w domu to zawsze coś ugotuje:tak:

Sporo już je nowości twoja córcia, dobrze, że jej nie szkodzą. Moja też strasznie by chciała jeść to co my ale za bardzo ją uczula i musimy uważać zwłaszcza na gluten. A chrupkę kukurydzianą jak dostanie to od razu wkłada całą do buzi i szybko zjada a ja z duszą na ramieniu pilnuję, żeby się nie zakrztusiła. :szok:

Sporo już je nowości twoja córcia, dobrze, że jej nie szkodzą. Moja też strasznie by chciała jeść to co my ale za bardzo ją uczula i musimy uważać zwłaszcza na gluten. A chrupkę kukurydzianą jak dostanie to od razu wkłada całą do buzi i szybko zjada a ja z duszą na ramieniu pilnuję, żeby się nie zakrztusiła. :szok:
moja tez wpycha całe chrupki do buzi:szok:

zrobiłąm dizś ta tilapię z koperkiem i warzywami, pieczone w folii z dotakiem oliwy, bardzo dobre, nawet mi smakowało:-)

reklama
Do góry