reklama
rybka1985
Fanka BB :)
Puszczacie dzieciom baby radio, jest na BabyRadio.pl Pierwsze Radio Dzieci - Strona główna, pioseneczki dostosowane do pory dnia na rozbudzenia, dobra zabawe i wyciszenie.
Ewelina z Bydgoszczy
A ja kupiłam dzisiaj mleczko modyfikowane bebilon2, podejmujemy kolejną próbę podania mleczka i spróbujemy odstawic malucha od cycusiów, oczywiście po zaakceptowaniu mleczka
elahar
mama Madzi
A ja kupiłam dzisiaj mleczko modyfikowane bebilon2, podejmujemy kolejną próbę podania mleczka i spróbujemy odstawic malucha od cycusiów, oczywiście po zaakceptowaniu mleczka
No to powodzenia. Moja pije bebilon pepti 2 zagęszczane kaszką i smakuje jej bardzo. :-)
malaga
Myślę podobnie Agutek :-) Do tego - nie czarujmy się - walczę z brzuszkiem, żeby nie był taki flakowaty.. Kolejna ciąża by tu raczej nie pomogła To takie strasznie egoistyczne myślenie.. no ale chyba jeszcze nie jestem gotowa na kolejną ciążęJa z jednej strony tęsknię za stanem ciążowym, a z drugiej chyba troszkę jeszcze nie jestem na to gotowa. Szczególnie jak pomyślę o sytuacji, w której teraz jesteśmy. Mała chora, non stop marudzi a tu ja w ciąży z mdłościami....ciężko by było Wtedy byłam sama i mogłam cały dzień leżeć, a w przypadku drugiej ciąży tak się nie da Troszkę się tego boję, nawet jak zaczniemy za rok się starać to zawsze jest ten pierwszy dzidziuś, który jednak potrzebuje opieki i czasem myślę, czy ja dam radę? Ale na pewno dam nie? ;-) Nie ja pierwsza....nie ostatnia
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Ja w sumie myślę, że mogłabym znowu być w ciąży. Mdłości strasznych nie miałam, tylko jedzenie mi nie smakowało na początku. Potem było gorzej, bo mnie strasznie bolały stawy biodrowe i spojenie łonowe. Nie mogłam się w łóżku przewrócić na drugi bok normalnie. I powiem wam, że te stawy to mnie dalej czasem pobolewają, szczególnie przy jakimś gwałtownym ruchu. No ale każda ciąża jest inna, więc nie ma się co nastawiać... A co do brzucha, to mój nie jest flakowaty, ale niestety nie jest też tak płaski jak kiedyś :-(.
Nie wiem czemu o tym rozmawiamy na wątku o jedzeniu .
Nie wiem czemu o tym rozmawiamy na wątku o jedzeniu .
A
Agutek
Gość
Może któraś ma smaki ciążowe i dlatego?
Ja ciągle czekam, która pierwsza oznajmi, że jest w ciąży
Niektóre grudniówki już są w kolejnej ciąży, jedna nawet już urodziła, w styczniówkach też chyba jakaś ciąża jest i nie wiem jak lutówki, może też
Kolej na którąś z nas
Ja ciągle czekam, która pierwsza oznajmi, że jest w ciąży
Niektóre grudniówki już są w kolejnej ciąży, jedna nawet już urodziła, w styczniówkach też chyba jakaś ciąża jest i nie wiem jak lutówki, może też
Kolej na którąś z nas
madzikm
Mamy lutowe'07
Witam wszystkie mamusie.Jestem nowa na forum.Mam pytanie jak podajecie maluszkom kanapki całe czy kroicie na kawałeczki?Ja jeszcze mojemu synkowi nie dawałam kanapek ale mam zamiar już mu podać.
jak ja dawałam małe kawałeczki to wypluwa a jak daję kromkę to się denerwuje bo chce do ręki, daję, wytytla po podłodze i takie to jedzenie
elahar
mama Madzi
jak ja dawałam małe kawałeczki to wypluwa a jak daję kromkę to się denerwuje bo chce do ręki, daję, wytytla po podłodze i takie to jedzenie
Ja jak daję jej czasami do ręki to też rozkruszy wszystko, rozrzuci dookoła i po jedzeniu. Więc żeby coś zjadła to sama ja karmię
reklama
Ewelina z Bydgoszczy
Kolej na którąś z nas
Mnie trochę czas goni, ale chyba jeszcze nie i to nie tylko ze względu na cc