reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MENU naszych marcowych pociech

aha, no to w porzadku, bo na sniadanko dostaje kaszke mleczno-ryzowa na mleku modyfikowanym, +porcja mleczka po przebudzeniu i przed snem:-)
wszystko sie pieknie uklada:-)a juz sie martwilam, ze za malo
co ja bym bez was zrobila kobitki:-)

Tigger, powiedz czy nie miałaś kłopotów z podaniem Olivce kaszki?
Ja Piotrusia owajałam chyba z miesiąc, a i tak zje ją tylko jak jest porządnie przegłodzony i z dodatkiem jabłuszka:baffled:

reklama
Tigger, powiedz czy nie miałaś kłopotów z podaniem Olivce kaszki?
Ja Piotrusia owajałam chyba z miesiąc, a i tak zje ją tylko jak jest porządnie przegłodzony i z dodatkiem jabłuszka:baffled:
nie, kazda kaszka jej smakuje i kazdy deserek:-)z obiadkiem roznie bywa, bo np. szpinak jej nie podszedl
ale ogolnie lakomczuszek z Olivki jak mamusia i tatus;-):-D
a inne rzeczy Piotrus je chetnie?

nie, kazda kaszka jej smakuje i kazdy deserek:-)z obiadkiem roznie bywa, bo np. szpinak jej nie podszedl
ale ogolnie lakomczuszek z Olivki jak mamusia i tatus;-):-D
a inne rzeczy Piotrus je chetnie?

Piotruś chętnie jada obiadki (wszystkie warzywa, które mu podaje, ale szczerze, to jeszcze szpinaku nie podałam i mięsko) i deserek z tartych jabłuszek, najgorzej jest właśnie z wszelkiego rodzajami kaszek, kleików i mlekiem modyfikowanym:no:, nie lubi herbatek, kompocików i soczków:-(

dzisiaj Wika zjadła pierwszy raz biszkopty i to od razy 2 szt, bardzo jej smaokwały. Chyba teraz biszkopt bedzie nr.1 a flips zejdzie na 2 miejsce:-D

A ja kilka dni temu zaeksperymentowałam z sokiem z kiszonej kapusty, takiej swojskiej (bo w tym zestawieniu, do którego kiedyś wklejałam link było napisane, ze po 8smym mies. już można) i MAteusz nawet się nie skrzywił!! Dałam mu najpierw łyżeczkę a potem juz po kilka łyżeczek ale podejrzewam, że wciągnałby dużo więcej tylko aż się boję wyobrazić potem te kupska!! A dzis dałam mu pomamlać kiszonego ogórka i nie mogłam mu go odebrać bo się awanturował!! Ciekawe jakby cytrynę zaakceptował ale na razie nie będę próbowała.
Mam dziecko - kwasoluba!!

Debiutantko, a moje to slodkolubne!moze zrobimy jakis maly misz masz???:-Dtylko by deserki wcinala!

obiadek musi byc na zmiane z tartym jabluszkiem bo inaczej kaput!

moja dzisiaj w ogóle obiadku nie zjadła, :no:chciałam jej go dać, połknęła ze dwa kęsy a potem w zaczęła grymasić odwracać głowe, machać rączkami...itp :sorry: nie wiedziałam czemu :eek:
przystawiłam ją do cyca a ona co? zasnęła :szok: i po obiedzie :-D

reklama
Ja ostatnio podawałam zupkę z marchewki, ziemniaka i buraka czerwonego + mięsko. Bardzo smakowało mojej córci :tak:

Do góry