A
Agutek
Gość
na waszą sugestie łączę wątki
Karmienie piersią i butelką + nie samym mleczkiem dziecko żyje + w nocy picie czy jedzenie
Dzięki Aletko!;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
na waszą sugestie łączę wątki
Karmienie piersią i butelką + nie samym mleczkiem dziecko żyje + w nocy picie czy jedzenie
u nas tak jest z tym że poranne jest z glutenem a wieczorne z kleikiem lub kaszką owocowątigger producenci mleka piszą, że w tym wieku dzieci powinny dostawać 3 porcje mleka ( w tym jedna porcja to z kaszką na gęsto).
aha, no to w porzadku, bo na sniadanko dostaje kaszke mleczno-ryzowa na mleku modyfikowanym, +porcja mleczka po przebudzeniu i przed snem:-)tigger producenci mleka piszą, że w tym wieku dzieci powinny dostawać 3 porcje mleka ( w tym jedna porcja to z kaszką na gęsto).
Ewa jakCi dobrze a ja wczoraj przez godzinę cierpiałam z bólu:-( Naszczęscie Nospa pomogła ja okres dostałam w 7 tyg po porodziePytanie do mam karmiących. Jak jest u Was z @? Bo u mnie nadal cisza, zastanawiam się jak dlugo ta cisza może jeszcze potrwać ;-)
Pytanie do mam karmiących. Jak jest u Was z @? Bo u mnie nadal cisza, zastanawiam się jak dlugo ta cisza może jeszcze potrwać ;-)
Pytanie do mam karmiących. Jak jest u Was z @? Bo u mnie nadal cisza, zastanawiam się jak dlugo ta cisza może jeszcze potrwać ;-)
Kasza gryczana jest bezglutenowa, więc ta druga pewnie też. Z glutenem musisz poczekać aż Mateusz skończy 9 miesięcy.Czy kasza gryczana czy krakowska ma gluten czy nie...? Bo nie wiem czy ta tabelka jest na bazie nowego czy starego schematu....
u mnie tez cisza i w sumie fajnie by bylo, gdyby tak pozostalo dopoki bede karmic:-)Pytanie do mam karmiących. Jak jest u Was z @? Bo u mnie nadal cisza, zastanawiam się jak dlugo ta cisza może jeszcze potrwać ;-)