reklama
Lajla83
Fanka BB :)
właśnie słyszałam o żółtku ale nie wiem po co się je daje dzięciąPonieważ od kilku dni mamy spokój brzuszkowy, nie ma wzdęć, kupka codziennie, a dziś nawet dwa razy, odważyłam się dodać małemu troszkę żółtka do zupki Zobaczymy, jak zareaguje..
Jeśli problemy nie wrócą, zacznę znów podawać gluten
mojej małej zmiksowałam dzisiaj banana z brzoskwinią i zjadła ze smakiem
A
Agutek
Gość
Ponieważ od kilku dni mamy spokój brzuszkowy, nie ma wzdęć, kupka codziennie, a dziś nawet dwa razy, odważyłam się dodać małemu troszkę żółtka do zupki Zobaczymy, jak zareaguje..
Jeśli problemy nie wrócą, zacznę znów podawać gluten
A w zupkach nie ma tego żółtka? Trzeba samemu dodawać?
właśnie słyszałam o żółtku ale nie wiem po co się je daje dzięcią
mojej małej zmiksowałam dzisiaj banana z brzoskwinią i zjadła ze smakiem
No jest to kolejny etap wprowadzania nowych pokarmów. Z jajek najpierw podaje się samo żółtko i chyba tylko jego połowę co drugi dzień, potem całe żółtko, a na koniec już całe jajo
ja już miksowałam banana z brzoskwinia, nektarynką, jabłkiem i wszytsko mi zjadała i nie było żadnej wysypki. A tą wysypkę co teraz miała to dostała po gruszce, bo gruche też zmiksowałam z bananem.:sick: i juz u nas nie bedzie gruszek, poczekam pare miesiecy.mojej małej zmiksowałam dzisiaj banana z brzoskwinią i zjadła ze smakiem
malaga
Fanka BB :)
W tych zupkach, które ja mam, po 6 miesiącu, nie ma żółtka Zresztą czasem podaję też te zupki mięsne, które są po 5 miesiącu :-)A w zupkach nie ma tego żółtka? Trzeba samemu dodawać?
A
Agutek
Gość
W tych zupkach, które ja mam, po 6 miesiącu, nie ma żółtka Zresztą czasem podaję też te zupki mięsne, które są po 5 miesiącu :-)
Ano fakt ;-)
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Możesz przechować do jutra, a nawet możesz zamrozić i przechowywać dłużej.Mam pytanie odnośnie zupek robionych własnoręcznie:-) ugotowałam dzisiaj zupcie i troszę z ilością przesadziłam czy możn ją przechować w lodówce do jutra czy jutro musi być świeża
A co do żółtka, to też się zastanawiałam czemu go nie ma w zupkach i doszłam do wniosku, że skoro sie daje co drugi dzień, to musiałyby być zupki z żółtkiem i bez, a potem jeszcze z całym żółtkiem... Za dużo opcji jest ;-).
reklama
A
Agutek
Gość
Możesz przechować do jutra, a nawet możesz zamrozić i przechowywać dłużej.
A co do żółtka, to też się zastanawiałam czemu go nie ma w zupkach i doszłam do wniosku, że skoro sie daje co drugi dzień, to musiałyby być zupki z żółtkiem i bez, a potem jeszcze z całym żółtkiem... Za dużo opcji jest ;-).
Hehe Czyli czeka nas gotowanie 1/2 żółtka Ogromna ilość