reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MENU naszych marcowych pociech

Roksi nie mozna
Polskiego mleka nie wolno przechowywac wogule
my mozemy bo te tutaj moze stac jeszcze 24 godziny i tak jest na opakowaniu podobni ejak na opakowanieu jest napisane zeby nie przechowywac, ono strasznie szybko si epsuje. czasami juz po godzinie jest niedobre
ja nie przetrzymuwalam bo nie odwazylabym sie na sprawdzanei czy dobre czy nie . mnie na sam zapach cofa:-D:-D:-D

reklama
chciałam się spytać czy mleko modyfikowane takie które dziecko nie zje wieczorem można podać rano:confused: oczywiście przechowane w lodówce:tak:
Ostatni przeczytałam w którejś gazecie, że można przechować do następnego karmienia, pod warunkiem że sie od razu je schłodzi w zimnej wodzie i wstawi do lodówki. Ale chyba nie przez całą noc...

A mam do Was pytanko o kaszki. Piszecie, że zagęszczacie mleko. Ja robię kaszki (kukurydzianą i ryżową) na gęsto na swoim odciagnietym mleku lub jak go nie ma to na wodzie i do tego dodaje owoce (swojskie lub słoiczkowe). Mam nadzieje, że taka gęsta kaszka nie zaszkodzi bo na opakowaniu wszedzie podają proporcje na rzadką...?
Ja też robię na gęsto :eek:

reklama
Do góry