reklama
A
Agutek
Gość
Brawo :-) Jeszcze tigger chyba dzielnie walczy
ewa0381
Fanka BB :)
Muszę powiedzieć mężowi, że wydam więcej kasy na zabawki dla Wiktorii, bo w końcu zaoszczędziliśmy na mleku
Wiecie może jak odbija się to na biuście? Poproszę tylko nie jakieś tam plotki, tylko o fakty - naukowo udowodnione Bo mówili, że będzie super, a jak patrzę na swój to zaczynam mieć wątpliwości
Wiecie może jak odbija się to na biuście? Poproszę tylko nie jakieś tam plotki, tylko o fakty - naukowo udowodnione Bo mówili, że będzie super, a jak patrzę na swój to zaczynam mieć wątpliwości
elahar
mama Madzi
Ewa nie wiem jak u ciebie ale ja to mam problem taki, że moja mała śsie głównie z jednej piersi i niestety się powiększyła a druga jest mała. Jedni mówią że to się wyrówna ale spotkałam tez opinie że nie.:-(
elahar
mama Madzi
Szkoda, że mnie straszono skazą białkową U Wiktorii, albo jeszcze czymś gorszym - jak ją wysypywało i nie wiadomo od czego. A teraz jem nabiał i nic się nie dzieje, a jeśli już to bardzo rzadko. (
U mnie na początku też lekarz mówił że to może skaza białkowa bo po serze albo AZS . Ale trafiłam na dobra lekarkę i powiedziała że właśnie dzieci często reagują na pewne produkty które zje mama. I jeżeli to nie jest skaza albo AZS to po pół roku powinno minąć. U nas tak jest. I mam wszystko normalnie jeść tylko te uczulające bardzo niewiele.
Ewelina z Bydgoszczy
my tez jestesmy tylko na cycusiu, nie liczac zupki.
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
U mnie jak przestałam karmić, to piersi po jakimś czasie wróciły do poprzedniego rozmiaru, ale "obniżyły" sie trochę niestety ;-).Wiecie może jak odbija się to na biuście? Poproszę tylko nie jakieś tam plotki, tylko o fakty - naukowo udowodnione Bo mówili, że będzie super, a jak patrzę na swój to zaczynam mieć wątpliwości
M
miloku
Gość
niuniek wczoraj dostal 2 lyzeczki jogurtu dla dzieci. smakowalo mu strasznie i puki co negatywnych reakcji brak:-):-)
malaga
Ja już zaczynam zauważać to obniżenie ZnaczneU mnie jak przestałam karmić, to piersi po jakimś czasie wróciły do poprzedniego rozmiaru, ale "obniżyły" sie trochę niestety ;-).
reklama
ja niestety nie karmie piersią, bo zanikl mi pokarm i nawet po kilku tygodniach proby "rozbujania" nic to nie dalo. tak wiec Xawek pije Nutramigen. próbowalam mu dawać to puree Misiowy Ogrodek od Nestle kilka lyzek zjadl i nawet mu smakowalo, ale bylo tak geste ze kilka lyzek mu wystarczylo. Potem probowalismy dosypywac kaszki do mleczka ale niesmakowalo mu to (kaszka byla bananowa). a teraz probojemy powoli po kilka okruchow biszkoptów czy chlebka... krzywi sie ale zaraz potem cmoka mlaska i delektuje sie smakiem . oprocz tego oczywiscie deserki i zupki. chociaz z deserkow to głównie złociste jabłka bobovity i ewentualnie jabłka ze słodką marchewką i nic innego nie smakuje. a z obiadkow to marchewka z ryżem. tylko z piciem jest ciekawie, pil do tej pory jabłka z melisą a teraz kupilam mu czerwone winogrona herbatke i co?? i nie chce... za dobre... woli te paskudne zielska od owocków :/