A
Agutek
Gość
Mojemu dziecku też Dziś dokończyła słoik - jakieś 3/4 było.Piotrusiowi ta zupka bardzo smakowała
Ile czasu wytrzymują wam dzieci po zupce do następnego karmienia?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mojemu dziecku też Dziś dokończyła słoik - jakieś 3/4 było.Piotrusiowi ta zupka bardzo smakowała
Cycusia od razu potrafi zassać, a butlę tak po ok. 2-3 godzinachIle czasu wytrzymują wam dzieci po zupce do następnego karmienia?
u nas dalej bunt dzisiaj jeszcze wiekszy
nic nie chiala jesc
na dodatek obudzil sie o 3 i nie spal do 7
dobrze ze u mamy jestem to przejela malego a ja pospalam troche
ugotowalam mu dzisiaj zupe z marchewki ,pietruszki, ziemniaczka ,pora na maselku . zmielilam w blenderze i to na tyle bo lyzke wzial i to tez plul.dawalam mu owoce i tez niechcial . oj naskakalam sie ja dzisiaj z tym zarelkiem
Dzień Dobry Wszystkim,
Współczuję ci bardzo:sick:, ja też przeżywam, gdy mój Piotruś nie chce jesć, a karmięgo tylko i wyłącznie piersią. Zawsze gdy nie chce mi jeść, to myślę sobie, że przerzucę go na modyfikowane mleczko i jedzonko, ale jak czytam tu, to nie jest tak, że dzieciaczki jedzą chętnie, też są problemy:-(.
Agutek, ale są przecież jakieś kaszki pszenne, nie? Ja pewnie wprowadzę koło 7-go miesiąca.