reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MENU naszych marcowych pociech

reklama
Moje dziecko na szczęście nie marudzi, zjada wszystko, co mu dam :-D Dziś były już morele, a potem spróbuję mu podać zupkę marchewkową z warzywami :-) Ciekawe, czy mu posmakuje :-)

Malaga Mateusz to jak Piotruś bo też póki co wszystko wcina :). Brokuły (choć dla mnie obrzydliwe bo zupełnie niesłone blee) wcinał aż mu się uszy trzęsły ;).Ale na początek tylko kilka lyżeczek w ramach sprawdzania reakcji alergicznych.

Po wczorajszej dyni dziś wróciłam do jabłka z marchewką. Zjadla z pół słoiczka i zaczęła marudzić.

Jako nowość mamy soczek jabłko+winogrono.

Zastanawiam się co z warzyw podać następne. Mam tylko szpinak, dynię z ziemniakami (które są "be") i potem już zupki jarzynowe :eek:

Dziewczyny jak Wam idzie karmienie piersią w takie upały?
My z Mateuszem kleimy się do siebie, jemu wychodzą krople potu na skroniach... aż mi go żal ale nic nie poradzę... Próbowałam karmić na leżąco, wtedy się tak nie dotykamy ale jakoś niewygodnie mi w tej pozycji, może jakbym miała większe "mleczarnie" to co innego a tak to sie jakoś wykręcac muszę ....

reklama
Moje dziecko nie chce pić soczków z butelki :confused: Jedynie nektar Bobofrut jabłkowo - jagodowy rozcieńczony Piotruś wypił z butli, resztę soczków muszę mu podawać łyżeczką :szok: Przecież to bez sensu.. Jak go przekonać, żeby pił z butli?? A może kupię ten niekapek :rolleyes: Tylko czy będzie chciał z niego pić?? :rolleyes:

Do góry