blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Bardziej chyba chodzi o to, żeby nie robić tego specjalnie, jak dziecko nie chce jeść w dzień.Ale mój maluch często właśnie drzemie podczas jedzenia, czy to niedobrze?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardziej chyba chodzi o to, żeby nie robić tego specjalnie, jak dziecko nie chce jeść w dzień.Ale mój maluch często właśnie drzemie podczas jedzenia, czy to niedobrze?
moja Wika też tak ma, ale ja zawsze staram się ją obudzić. Merdam jej po policzku czy po szyjce i ona wtedy otwiera oczy.
A nie masz później problemu z uśpieniem jej? Bo ja czasami niestety tak. Madzi nagle zachciewa się pobawić.
Aga22 np. Bobo Fruty , one wygladają na dość gęste. A w tym 3przepływowym na którym "biegu" dajesz te soczki, na 2 czy 3??
martwi mnie jedzenie Natalki:-( wczoraj po kąpieli nie chciała jeść więc dałam jej butle na śnie ok 23 rano o 6 wstała i nie chciała jeść tylko chce pić, teraz dałam jej słoiczek banan z brzokwiniami zjadła cały a mleka nawet nie chce ruszyć zje pewnie gdzieś tak ok 14 i do wieczora nie będzie jadła tylko piła
Agutek może po prostu Toli dziś za gorąco i się jej zwyczajnie nie chce jeść....?