reklama
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Pewnie dlatego. Wcale mu się nie dziwię, bo te zupki są zupełnie bez smaku ;-).Może dlatego, że są słodkie?
A
Agutek
Gość
Dałam na spróbowanie małej dynię z ziemniakami.
Nie przeszło. Troszkę zjadła, a potem zaczęła odwracać główkę. Chyba to nie będzie jej ulubione danie
No cóż nie dziwię się, bo mi też to nie smakowało Już na samym początku powiedziałam jej, że jak to zje to będzie wielka
Nie przeszło. Troszkę zjadła, a potem zaczęła odwracać główkę. Chyba to nie będzie jej ulubione danie
No cóż nie dziwię się, bo mi też to nie smakowało Już na samym początku powiedziałam jej, że jak to zje to będzie wielka
Ja dzisiaj dałam Wiktorii krem jarzynowy z porem i też nie zbyt jej smakowało.
Moja córeczka ma na dzień 2 słoiczki- 1 obiadek i 1 deserek, więc się przyzwyczaja i do jednego i do drugiego. Dzisiaj dałam jej pierwszy raz kaszke malinową i nie zrobiła dzisiaj w ogóle kupki a dawałam kaszke rano, to może być od tej kaszki ryżowej??
Dziewczyny, dawać jej dalej tą kaszkę czy odstawić skoro mi nie robiła kupki dzisiaj a normalnie to są 2 lub 3?
Moja córeczka ma na dzień 2 słoiczki- 1 obiadek i 1 deserek, więc się przyzwyczaja i do jednego i do drugiego. Dzisiaj dałam jej pierwszy raz kaszke malinową i nie zrobiła dzisiaj w ogóle kupki a dawałam kaszke rano, to może być od tej kaszki ryżowej??
Dziewczyny, dawać jej dalej tą kaszkę czy odstawić skoro mi nie robiła kupki dzisiaj a normalnie to są 2 lub 3?
debiutantka
Marcówka 2007
Wiktoria wczoraj miała dynię z zmienikami i też nie bardzo jej smakowało. .
Mateusz chyba lubi tę dynie bo jakoś nie protestuje a ja skosztowałam i paskudne . Za to jak mu zrobilam swojskiego kartofelka z marchewką ugotowane na parze i przetarte to się krzywił .... Dziecko półproduktów...
A
Agutek
Gość
Ja dzisiaj dałam Wiktorii krem jarzynowy z porem i też nie zbyt jej smakowało.
A od wczoraj tylko ta kaszka była nowością?
A
Agutek
Gość
A wczoraj nie dostała nic nowego? Bo może to wcale nie kaszka, tylko to co wczoraj zjadła?
Ja daję od 3 dni kaszkę malinową i kupki są
Ja daję od 3 dni kaszkę malinową i kupki są
reklama
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
A ja mam tego świństwa 3 słoiki - 2 kupione i jeden z paczki od HIPPa. A dzisiaj mi nasz doktor powiedział, żebym spróbowała małemu dać zupkę Gerbera (on też ma małą córeczkę, pewnie jej smakowała). No cóż, spróbuję... Tak sobie myślę, że może przez te upały też młody nie chce jeść. Za pierwszym razem jak mu dałam marchew z ziemniakami, to zjadł pół słoiczka, a potem już nie chciał.Dałam na spróbowanie małej dynię z ziemniakami.