A
Agutek
Gość
Mojej córze coś się dzisiaj stało i o 4 nad ranem pochłonęła 150ml!
Normalnie 120-130ml na raz jest w stanie wypić.
Normalnie 120-130ml na raz jest w stanie wypić.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no to moze po prostu na razie Piotrusiowi sa potrzebne te nocne karmieniaja zauwazylam, ze Olivka mniej przybiera, odkad tak dlugo spi - ale moze jej nie jest to potrzebne, caly czas byla na 91 centylu, wiec moze doszla do wniosku, ze nie chce byc takim grubaskiem;-)i teraz spadla troche podNo widzisz, jak Twoja mała pięknie je. Mój Piotruś, jak je z 10 min, to szaleje ze szczęścia:-(.
Także nie bardzo chyba mogę zrezygnować z karmienia nocą, bo to są dodatkowe kalorie dla niego (a czytałam, że mleczko miedzy 1 a 5 w nocy jest najbardziej kaloryczne), a mój mały trochę słabo przybiera. Teraz ma 6200, nie jest źle, ale to są zapasy, ostatnie 2 tyg , to przybrał najwyżej 150gr:sick:
no to moze po prostu na razie Piotrusiowi sa potrzebne te nocne karmieniaja zauwazylam, ze Olivka mniej przybiera, odkad tak dlugo spi - ale moze jej nie jest to potrzebne, caly czas byla na 91 centylu, wiec moze doszla do wniosku, ze nie chce byc takim grubaskiem;-)i teraz spadla troche pod