reklama
A
Agutek
Gość
Ojoj na jajka uważaj.
1/2 żółtka można podawać dopiero w 7 miesiącu.
1/2 żółtka można podawać dopiero w 7 miesiącu.
A
Agutek
Gość
Dzisiaj dam zatem troszkę więcej
Za pierwszym razem nie chciałam przesadzić. Nawet bałam się, że mała tego nie zaakceptuje
Zobaczymy zatem jak dzisiaj wypije bardziej gęste :-)
Za pierwszym razem nie chciałam przesadzić. Nawet bałam się, że mała tego nie zaakceptuje
Zobaczymy zatem jak dzisiaj wypije bardziej gęste :-)
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Ja chyba zaczekam z kaszkami aż mały się nauczy porządnie jeść łyżeczką. Nie mam serca go męczyć tym smoczkiem . Dziwne to jest, bo przez smoczek nr 3 pije wszystko bez problemu, nawet soczki.
blueberry77
I był oznaczony po 4-tym miesiącu? Przeginają ci producenci czasami .ja dalam dzisiaj malenkiej obiadekale wyczytalam ,ze byl z dodatkiem jajkai chyba jej nie smakowalo:-(
Sandi
Fanka BB :)
I był oznaczony po 4-tym miesiącu? Przeginają ci producenci czasami .
tak byl od 4miesiacaale to jakiejs "angolskiej" firmy,a tu twierdza ,ze dziecko 6msc juz powinno jesc wszystkowiec juz mnie tu nic nie zadziwiale tego wiecej jej juz nie podam
T
tigger
Gość
tak byl od 4miesiacaale to jakiejs "angolskiej" firmy,a tu twierdza ,ze dziecko 6msc juz powinno jesc wszystkowiec juz mnie tu nic nie zadziwiale tego wiecej jej juz nie podam
to jakies dziwne to danie mialas
patrze wlasnie na angielska rozpiske, taka z grubsza i jajko jest dopiero w przedziale 6-9, z zaznaczeniem, zeby poczekac az karmienie stalymi pokarmami jest juz dobrze ustabilizowane i dziecko jest przyzwyczajone do innych pokarmow
co to za producent tego sloiczka, zebym wiedziala, czego unikac?;-)
blueberry77
Dokładnie, mam ten sam schemat . Dla dzieci karmionych sztucznie 1/2 żółtka wprowadza się w 7 miesiącu.to jakies dziwne to danie mialas
patrze wlasnie na angielska rozpiske, taka z grubsza i jajko jest dopiero w przedziale 6-9, z zaznaczeniem, zeby poczekac az karmienie stalymi pokarmami jest juz dobrze ustabilizowane i dziecko jest przyzwyczajone do innych pokarmow
co to za producent tego sloiczka, zebym wiedziala, czego unikac?;-)
reklama
A
Agutek
Gość
U nas przyzwyczajanie do smoczka nr 3 trwa nadal. Wczoraj piła z niego, ale z "małymi" problemami ;-)