reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

MENU naszych marcowych pociech

reklama
ja podaje malenkiej mleczko z kleikiem przez ten trojprzeplywowy:tak:i tez na 100ml 3 lyzeczki ,a na 150 ml 4,5lyzeczki:tak::laugh2:

Dzisiaj dam zatem troszkę więcej :happy:
Za pierwszym razem nie chciałam przesadzić. Nawet bałam się, że mała tego nie zaakceptuje :eek:
Zobaczymy zatem jak dzisiaj wypije bardziej gęste :-)

tak byl od 4miesiaca:tak::szok:ale to jakiejs "angolskiej" firmy,a tu twierdza ,ze dziecko 6msc juz powinno jesc wszystko:szok:wiec juz mnie tu nic nie zadziwi:no:ale tego wiecej jej juz nie podam:no::sorry:

to jakies dziwne to danie mialas:szok:
patrze wlasnie na angielska rozpiske, taka z grubsza i jajko jest dopiero w przedziale 6-9, z zaznaczeniem, zeby poczekac az karmienie stalymi pokarmami jest juz dobrze ustabilizowane i dziecko jest przyzwyczajone do innych pokarmow:tak:
co to za producent tego sloiczka, zebym wiedziala, czego unikac?;-)

to jakies dziwne to danie mialas:szok:
patrze wlasnie na angielska rozpiske, taka z grubsza i jajko jest dopiero w przedziale 6-9, z zaznaczeniem, zeby poczekac az karmienie stalymi pokarmami jest juz dobrze ustabilizowane i dziecko jest przyzwyczajone do innych pokarmow:tak:
co to za producent tego sloiczka, zebym wiedziala, czego unikac?;-)
Dokładnie, mam ten sam schemat :tak:. Dla dzieci karmionych sztucznie 1/2 żółtka wprowadza się w 7 miesiącu.

reklama
Do góry