Właśnie pamiętam, że gdzieś czytałam, że trzeba dawać zamiennie, tylko nie byłam pewna, od jakiego wieku ;-) Na razie dostawała pszenny, próbowała z raz czy dwa razowiec i było ok, więc będzie go jadła częściej. Sama wolę razowy chleb, zdrowszy jest..
reklama
Amelkowa
Fanka BB :)
Coruja u nas jest głównie razowy i Ania je go częściej od pszennego, szczerze mówiąc od samego początku... Zaczynała od kukurydziano-pszennego, zamroziłam jej bochenek pokrojony w kromki i wyciągałam po jednej... Jadła też już żytni na zakwasie i orkiszowy.
asienka_r
mama Ani i Gabrysi
U nas parówki cielęce i jajecznica to hit ostatnich kolacji
kakakarolina
Fanka BB :)
Moja lekarka mówiła mi żeby dawać parówki. Ja jej na to że przecież to nie wiadomo co (ja nie jadam bo własnie nie wiem co tam jest zmielone) Odpowiedziała mi że fakt niezdrowe ale wszystkie dzieci lubią i żyją
(lekarka pisała doktorat z żywienia niemowląt jest ordynatorem w CZD w Katowicach)
(lekarka pisała doktorat z żywienia niemowląt jest ordynatorem w CZD w Katowicach)
Uleńka_79
Listopadowa Mamusia
Moja lekarka mówiła mi żeby dawać parówki. Ja jej na to że przecież to nie wiadomo co (ja nie jadam bo własnie nie wiem co tam jest zmielone) Odpowiedziała mi że fakt niezdrowe ale wszystkie dzieci lubią i żyją
posikałam się ze smiechu!!!
reklama